Hoe te spierstijfheid of krampen voorkomen tijdens een training

Hoe te spierstijfheid of krampen voorkomen tijdens een training


Spierstijfheid en krampen zijn een vertrouwde ervaring voor degenen die zonder de juiste voeding, hydratatie en voorbereiding uit te oefenen. Gelukkig vermijden kramp en stijfheid tijdens een training is een relatief eenvoudige taak. Door ervoor te zorgen dat je gehydrateerd en strekte zich voor de training, zal u het risico van onnodige pijn te verminderen.

instructies

1 Drink 12 oz. water twee uur voordat u van plan bent om te oefenen en 8 oz. van water om de 15 minuten tijdens de training. Zorg ervoor dat u ten minste 12 oz drinken. water binnen twee uur na de training is ook voltooid.

2 Strek je lichaam gedurende 10 minuten voor de training.

3 Warm-up van uw lichaam door het uitvoeren van eenvoudige bewegingen, zoals jumping jacks of hardlopen in de plaats voor vijf minuten. Dit zal uw hart pompen te krijgen en je bloed circuleert om de kans op kramp en letsel te verminderen.

4 Inclusief kalium-rijk voedsel zoals bananen, tomaten, bonen en sinaasappels in uw dieet. Kalium is essentieel voor het helpen regelen spiercontracties. Lage niveaus van kalium kan leiden tot krampen en stijfheid.

5 Stop met oefenen en vertragen je ademhaling als je spierkrampen of stijfheid ervaart tijdens de training. Hervatten wanneer ze verminderd.