Hoe te Smeer uw Heupgewricht

Hoe te Smeer uw Heupgewricht


Elk gewricht in het lichaam wordt gesmeerd door gewrichtsvloeistof, die werkt om het gewricht te vangen zodat bot en kraakbeen niet samen wrijven wrijving veroorzaakt. Wanneer de gewrichten niet goed gesmeerd, kan de pijn tot gevolg. In het heupgewricht, kan de pijn uitstralen door de heup en lies in de dij. Gezamenlijke pijn kan erger in de ochtend en aan het eind van de dag. Een arts kan de oorzaak van heup pijn te diagnosticeren en bieden behandeling opties om pijn te verminderen en smering van de gewrichten.

instructies

Hoe te Smeer uw Heupgewricht

1 Bespreek uw heup pijn met een arts. Hij zal in staat zijn om de oorzaak van de pijn te diagnosticeren om uw klachten goed te behandelen. Slechte smering in het heupgewricht kan worden veroorzaakt door aandoeningen zoals artritis, trauma of ontsteking.

2 Neem dagelijks een multivitamine om ervoor te zorgen dat uw nutritionele behoeften wordt voldaan. Goede voeding is belangrijk voor het maken en vervangen gewrichtsvocht.

3 Drink voldoende hoeveelheid water gedurende de dag om te helpen bij de productie van gewrichtsvloeistof. Het drinken van twee liter water in de loop van de dag zal houden van steeds uitgedroogd.

4 Eet de hoeveelheid eiwit die nodig is voor uw lichaamsgewicht. Voor elke 10 ponden gewicht, innemen 4-5 gram eiwit volgens voedingsdeskundigen bij de Universiteit van Hawaii. Eiwit is noodzakelijk omdat gewrichtsvocht bestaat met aminozuren die in eiwitten.

5 Neem een omega-3 vetzuur supplement of eten meer voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren zoals zalm, sardines, walnoten en koolzaadolie bevatten. Voedingsmiddelen en supplementen die omega-3 vetzuren ondersteunen de regeneratie van synoviale vloeistof beter smeren heupgewricht.

6 Bespreek ontstekingsremmende medicatie en behandeling met corticosteroïden met uw arts. Anti-inflammatoire geneesmiddelen en corticosteroïden kunnen ontstekingen te verminderen in het heupgewricht pijn te verlichten. Injecties van synthetisch hyaluronzuur in het gewricht is een andere behandeling uw arts kan toedienen aan het heupgewricht te smeren.

Hints

  • Bespreek eventuele wijzigingen in uw dieet of nieuwe supplementen met uw arts om ervoor te zorgen dat ze hebben geen invloed op andere medicijnen die u kan nemen.