Hoe te Slaapstoornissen zonder medicatie behandelen

Slaapstoornissen kunnen worden veroorzaakt door een aantal factoren. Sleep specialisten zijn niet 100 procent zeker over het ontstaan ​​van bepaalde vormen van hypersomnia. Slapeloosheid is eveneens raadselachtig. Hier zijn natuurlijke manieren om te behandelen slaapstoornissen helpen zonder sedativa of stimulerende middelen.

instructies

Insomniacs: the Scene instellen voor Sleep

1 Niet lezen, tv kijken of werken in de slaapkamer als u lijdt aan insomina. De slaapkamer moet worden gereserveerd voor slapen en seks. Dit zal helpen om u te houden van associëren het bed met werk of andere dingen die je afleiden.

2 Installeer tinten of gordijnen, bedek je wekker of zet de LED-display van het bed naar het licht en geluid in de kamer 's nachts te controleren. Als het licht is nog steeds een probleem, overweeg dan het dragen van een licht, comfortabel slaapmasker.

3 Leer natuurlijke ritme van uw lichaam. Als u van nature in slaap vallen op 23:30, proberen om uw planning aan te passen om wakker om ongeveer 07:30 de volgende ochtend. Op deze manier kunt u een routine op basis van uw lichaam vast te stellen.

4 Eet niet een grote maaltijd te dicht bij het ​​slapen gaan. Je lichaam zal hebben om energie te besteden aan een grote maaltijd te verteren en dit kan je wakker wordt of de slaap verstoren.

5 Niet drinken of te consumeren suiker of cafeïne te laat op de dag. Sommige mensen hebben af ​​te snijden suiker en cafeïne rond 15:00 om te krijgen om gemakkelijk in slaap.

6 Ga niet sporten te dicht bij het ​​slapen gaan. Oefening releases endorfines die energie u en een training twee tot drie uur voor het slapen gaan je slaapcyclus verstoren. Als je uit te oefenen, probeer dan een aangename wandeling of een rustgevende, ontspannende yoga om te ontspannen en voor te bereiden op de slaap.

Hypersomniacs: Get vervolgens getest Krijg Rested

7 Zoek uit wat er mis is. Slaapapneu is de aandoening die door een gebrek aan zuurstof naar de hersenen tijdens de slaap. Als je hersenen en het bloed niet genoeg zuurstof krijgen 's nachts, zullen ze worden uitgeschakeld tijdens de dag. Als u stoppen met ademhalen, of snurken zwaar 's nachts en last van slaperigheid overdag, kunt u overwegen vragen aan uw arts over een slaaponderzoek. De behandeling van slaapapneu omvat het dragen van een zuurstofmasker 's nachts om te helpen met de alertheid op de korte termijn, in combinatie met een lange termijn plan om gewicht te verliezen en doe yoga of een andere vorm van mind-body fitness te verbeteren ademhaling efficiëntie.

8 Onderga een slaaponderzoek. Narcolepsie is een complexe combinatie van symptomen gekenmerkt door REM inbraak, kataplexie en automatisch gedrag. Een slaap studie zal dat 's nachts zuurstofgehalte voldoende (het uitsluiten van slaapapneu) te controleren, en zal REM hersengolven te controleren om te zien of cycli passen bij de reguliere narcoleptic symptoms.Treatments voor narcolepsie bevatten vaak stimulerende medicatie. Om te proberen om uw narcolepsie op natuurlijke wijze te behandelen. Doe aan yoga en oefening regelmatig, neem dutjes overdag als je ze nodig hebt, probeer dan een uitgebalanceerd dieet dat is hoger in eiwit dan het is aan koolhydraten te eten.

9 Figuur uit het probleem. Idiopathische hyper-Somnia treedt op wanneer noch slaapapneu of narcolepsie aanwezig bij een patiënt ondergaat een slaaponderzoek zijn, maar het belangrijkste symptoom, overmatige slaperigheid overdag, bestaat nog steeds. Behandelingen voor hyper-Somnia bevatten vaak stimulerende medicatie. Om te proberen om jezelf te behandelen natuurlijk. Doe aan yoga en oefening regelmatig, neem dutjes overdag als je ze nodig hebt, probeer dan een uitgebalanceerd dieet dat is hoger in eiwit dan het is aan koolhydraten te eten. Ook krijg je getest op voedselallergieën, verteringsenzymen behandeling of andere metabolische aandoeningen zoals coeliakie. Vaak is het onvermogen om voedingsstoffen op te nemen van levensmiddelen kunnen slaperigheid

Hints

  • De meeste artsen zullen willen elementaire bloedonderzoek uitvoeren om uit te sluiten problemen met de schildklier en bloedarmoede voorafgaand aan het aanvragen van een slaaponderzoek.
  • Rijd niet wanneer u slaperig voelt!
  • Vermijd cafeïne, wanneer dat mogelijk is. De "crash" na het stimuleren van eten en drinken kan brengen op een aanval van slaperigheid.