Hoe te Ski Noords in Duitsland

Hoe te Ski Noords in Duitsland


Duitsland ligt ten zuiden van de Scandinavische landen waar langlaufen begonnen, en haar burgers zijn geen vreemden voor de sport. De natie won zeven langlaufen medailles tijdens de Olympische Spelen van 2010, waaruit blijkt hun liefde voor deze klassieke winter tijdverdrijf. zuidkant van het Beierse gebied van Duitsland en de Alpen bieden de meest consistente gebieden van sneeuw, maar de Duitse ski clubs en resorts in het hele land bieden trails wanneer de bodembedekker is precies goed.

instructies

Beieren

1 Skiën in Garmisch-Partenkirchen, de site van de Olympische Winterspelen 1936 en is nog steeds een stad voor de winter sport concurrentie. Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland in 9700 voeten, is onderdeel van de attractie is er, maar langlaufers hoeven niet die hoogte te bereiken. Ongeveer 17 mijl van langlaufen zijn in of in de buurt van de stad. Een 1-mijl track is verlicht voor 's nachts skiën.

2 Test de paden van de Duitse Alpen in de steden naburige Garmisch-Partenkirchen. Lenggries, Mittenwald, Oberammergau en Oberstdorf bieden langlaufloipen. Check hun plaatselijke VVV websites voor trail kaarten en sneeuwberichten. Oberammergau misschien wel de beste stad van het bos voor langlaufers, omdat het beschikt over meer dan 90 mijl van de skipistes. Elk jaar wordt de stad gastheer van de koning Ludwig Race voor cross-country ski-professionals.

3 Skiën in het Beierse Woud in het zuidoosten van Duitsland. Het Beierse Woud toeristische website toont zeven gebieden in deze regio voor cross-country skiën. Een bevoorrechte omgeving is het Nationaal Park, dat ongeveer 50 mijl van Nordic trails biedt voor skiërs van verschillende niveaus.

4 Ski de routes in Berchtesgaden in de zuidoostelijke hoek van Duitsland. De fietspaden zijn in de buurt van de Eagle's Nest, het voormalige woonhuis en de zuidelijke hoofdkwartier van Adolf Hitler, die nu een restaurant en toeristische attractie. De regio beschikt over meer dan 60 mijl van cross-country ski-pistes. Veertien plaatselijke VVV-kantoren bieden informatie over de ski-pistes en hun omstandigheden.

West, Noord en Midden-Duitsland

5 Kiezen uit maar liefst 1000 mijl van Nordic ski routes in het Zwarte Woud. De website Zwarte Woud Toerisme adviseert skiën in de regio Vakantieland in het oostelijke deel van het Zwarte Woud, in de buurt van de steden van Schönwald, Schonach of Furtwangen. De steden zijn verbonden door een 60-mijl parcours lange afstand. Het Vakantieland website geeft specifieke informatie over de paden van de regio.

6 Glide in Noord-Rijnland-Westfalen in het noordwesten van Duitsland, die bijna 200 mijl van Nordic trails in Wintersport-Arena Sauerland regio, die verschillende steden en berghellingen bestaat met veel accommodatie en ski-diensten beschikbaar zijn voorzien. Vijf mijl van paden zijn verzorgd met kunstmatige sneeuw, wat ongebruikelijk is voor Nordic trails, maar het staat de regio om het skiën bieden van december tot maart. Een uitgebreide lijst van paden op de website Wintersport-Arena Sauerland biedt trail informatie en voorwaarden.

7 Skiën in het Harz-gebergte, in het centrum van Duitsland, ongeveer halverwege tussen Keulen en Berlijn. De regio biedt meer dan 300 mijl van paden. De Harz Ski website geeft informatie over de ski-omstandigheden per regio. De website is in het Duits, maar het vertaalt zich goed met een online vertaaltool. Braunlage is een aanbevolen stad voor langlaufers, waar er meer bedden voor ski toeristen dan voor de bevolking van de stad.

Voorbereiding

8 De meeste Duitse Nordic skigebieden bieden klassieke en skate-stijl paden. Controleer kaarten in een specifiek gebied te bepalen welke paden worden verzorgd voor elk respectief type.

9 Koop een trail pass, waar nodig. Sommige Duitse skigebieden vereisen een pass naar hun paden te gebruiken, terwijl anderen dat niet doen. Neem contact op met de website van een resort of haar hoofdkantoor voor trail eisen.

10 Huur langlaufski's aan een Duitse sportwinkel of bij een ski-oord. Bel vooruit naar ski's kunt reserveren en open uren te bevestigen.

11 Geef je mening over een kaart van cross-country ski-pistes voordat je vertrekt, en deze bij u dragen tijdens het skiën. Websites voor lokale skigebieden bieden downloadbare kaarten. Skigebieden bieden meestal een kaart geplaatst, maar ze hebben niet altijd draagbaar kaarten.

12 Neem lessen op een Duitse skischool. In het Duits, het woord "ski Schule" of "Langlaufschulen" voor cross-country ski-school. Sommige scholen bieden Engels sprekende instructeurs, vooral in het Beierse toeristische regio's van de Duitse Alpen.

13 Leer enkele Duitse Nordic ski voorwaarden voordat u eropuit trekt. "Loipe" is de term voor het parcours, en een "Loipe gespurt" is een geprepareerde parcours. "Langlauf" is de sport van het cross-country skiën. Kijk voor die term om cross-country ski-pistes te vinden. Vermijd paden met de naam "Winterwanderweg," als u liever skiën. Die paden zijn voor de winter wandelen.

Hints

  • Drink een glas van de Duitse "gluwein" om op te warmen na het skiën. De drank wordt overwogen rode wijn warm geserveerd, die perfect zijn voor het opwarmen. Spreek door te zeggen "lijm-wijnstok."
  • Controleer sneeuwcondities op de lokale skigebied websites voordat u om ervoor te zorgen paden maken opereren omdat sneeuwcondities in Duitsland variëren.