Hoe te Seroquel Elimineer

Seroquel is de merknaam voor de medicatie quetiapine, die artsen voorschrijven vooral voor de behandeling van schizofrenie en acute manische episodes van een bipolaire stoornis. Sommige artsen ook quetiapine voorgeschreven voor slapeloosheid, omdat deze een kalmerend effect hebben. Hoewel de drug is niet verslavend, als je het te elimineren, kunt u ontwenningsverschijnselen. Seroquel beïnvloedt neurotransmitters en de hersenen moet aanpassen aan een afname van dit soort medicatie.

instructies

1 Stop het gebruik van Seroquel geleidelijk onder toezicht van uw arts. Ontwenningsverschijnselen zijn minder waarschijnlijk als u afbouwen met behulp van Seroquel in plaats van het stoppen van het plotseling.

2 Verminder doseringen volgens de instructies van uw arts. Niet minder dan de arts schrijft in een poging om te elimineren Seroquel sneller gebruik te nemen. Het kan enkele weken duren om volledig te stoppen met het nemen van de drug.

3 Wees je bewust van ontwenningsverschijnselen. Bijwerkingen zijn ongewoon voor patiënten die afbouwen Seroquel gebruiken geleidelijk, maar u kan enige last krijgen van misselijkheid, braken of slapeloosheid. Slapeloosheid kan blijven hangen voor maximaal drie weken, of langer in zeldzame gevallen.

4 Praat met uw arts als een ontwenningsverschijnselen zijn bijzonder hinderlijk. Vraag of het goed is om de bewegingsziekte medicatie dimenhydrinaat, die je kunt kopen als een generieke en in merken zoals Dramamine nemen. Dit kan helpen met misselijkheid en slapeloosheid. Over-the-counter maagklachten medicijnen, zoals Pepto-Bismol, kan ook verlichten misselijkheid.

Hints

  • Als u al het nemen van Seroquel voor schizofrenie of een bipolaire stoornis, vertel uw arts onmiddellijk als u symptomen van uw ziekte terug te keren. Het kan nodig zijn om te blijven nemen Seroquel of een andere medicatie.