Hoe te Scope Creep voorkomen op een Air Rifle

Hoe te Scope Creep voorkomen op een Air Rifle


Sharpshooting met een luchtbuks kan een ontspannen manier om de middag door te brengen. De zorgvuldige uitoefening van de langzame ademhaling en gestage gericht combineert om het lichaam en de geest te kalmeren. Echter, de constante schok van het schieten ervoor zorgen dat de ruimte om langzaam los te maken en minder nauwkeurig. Dit proces, ook wel scope creep, kan worden voorkomen door het aandraaien van de scope mount of door vullen van alle lege ruimte binnen de strekking houder met vilt strips.

instructies

1 Verwijder de schroeven waarmee het bovenste bereik montage aan te sluiten op de onderste scope montage. Plaats de schroeven in de kop om te voorkomen dat ze verloren gaan.

2 Verwijder de omvang en plaats deze opzij. Voel je vrij om deze gelegenheid gebruik om de lenzen te polijsten met een niet-pluizende doek te nemen.

3 Draai de schroeven die de onderste scope assemblage om de omvang rail.

4 Schuif de scope ringen langs de werkingssfeer rail zodat deze zo ver uit elkaar als de omvang zal worden verdeeld. Het verder uit elkaar uw bereik ringen zijn, hoe meer stevig zullen zij uw scope te ondersteunen.

5 Plaats de schroeven in het onderste bereik samenstel in een afwisselend patroon. Bijvoorbeeld, draai een schroef aan de linkerkant, een schroef aan de rechterkant enzovoort. Voel je vrij om aanzienlijk draai deze schroeven, omdat de scope rail is een massief stuk metaal en kan veel spanning te nemen.

6 Meet twee stroken vilt die de breedte van de scope ringen. Ze moeten lang genoeg om helemaal rond het toepassingsgebied wikkelen, maar niet zo lang dat zij overlappen de uiteinden zijn. Plaats deze stroken langs de onderste scope ring montage.

7 Leg de scope op het onderste bereik ringsamenstel, daartussen de stroken vilt daartussen. Plaats de bovenste scope ring montage boven de scope, ervoor te zorgen dat het voelde strips zijn in lijn met de ringen.

8 Plaats de schroeven in het bovenste bereik samenstel op een afwisselende wijze als de onderste inrichting. Echter, niet de schroeven meer dan nodig is, omdat dit de reikwijdte kan buigen. Hiermee wordt voorkomen dat het licht van het bereiken van uw ogen, waardoor uw bereik minder effectief en mogelijk minder nauwkeurig.

Hints

  • U moet gezicht in je geweer na het voltooien van deze procedure.