Hoe te schouderblessures vermijden als werper in Honkbal

Hoe te schouderblessures vermijden als werper in Honkbal


Schouder verwondingen zijn een van de meest voorkomende verwondingen in honkbal. Schouderblessures vaak ontstaan ​​door overmatig gebruik van de schouder of oneigenlijk gooien mechanica. Ook niet te doen een goede krachtoefeningen of concentreren op de verkeerde spieren kan het risico op letsel te verhogen. De schouder is van vitaal belang voor elke voetballer, vooral kruiken. Het kennen van de waarschuwingssignalen van een schouderblessure en het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen voordat een speler geblesseerd raakt kan helpen voorkomen dat een belangrijke schouderblessure.

instructies

1 Leer de juiste gooien mechanica en let op de manier waarop je gooit. Niet goed gooien plaatst je op een groter risico op letsel. Indien mogelijk, hebben een coach naar u kijken gooien en geven u tips over hoe u uw schouder te beschermen.

2 Voer krachttraining activiteiten die effectief zijn voor het gooien zijn en help uw schouder. Niet alleen werken op uw borst en biceps. Als uw borst en biceps zijn te groot, zetten ze onnodige stress op je schouder, wat kan leiden tot een blessure. In plaats daarvan concentreren op uw core, door het doen van lunges, abdominale workouts, squats, rug oefeningen en push-ups. U kunt nog steeds op te heffen gewichten, maar het doel moet niet zijn om groter te worden.

3 Warm-up grondig voordat je spel of praktijk. Je moet strekken, joggen en gooi voordat je het spel of de praktijk te starten. Strek je schouder mijn grijpen van een bungee koord bevestigd aan een hek en swingende je arm heen en weer. Veel werpers gebruiken deze oefening om de schouder spieren los te maken.

4 Rust tussen de wedstrijden en trainingen. U moet uw schouder tijd om te herstellen nadat u hebt gebruikt het, dit is vooral belangrijk voor werpers geven.

5 Stop met het gooien op het eerste teken van de schouder ongemak of zwelling en rusten en ijs je schouder. Je moet ijs aanvragen ongeveer 15 tot 30 minuten. Als kers, wikkel het ijs in een doek voordat u het op uw schouder en herhaal dit proces drie tot vier keer per dag. Rusten en het behandelen van de pijnlijke schouder vroeg helpt om een ​​ernstig letsel te voorkomen.