Hoe te schillen en Cube zoete aardappelen In Advance

Hoe te schillen en Cube zoete aardappelen In Advance

Zoete aardappelen zijn een zetmeelrijke knolgewas dat een zoete smaak en gladde binnenkant textuur bezitten. Als u schillen en cubing zoete aardappelen in de voorbereiding van een grotere maaltijd of gerecht, is het belangrijk om ze te weken in water in de koelkast om te voorkomen dat ze uitdrogen en houd ze klaar voor gebruik.

materialen

Voordat u schillen en Cube zoete aardappelen, zul je verschillende kookgerei evenals talrijke, geheel zoete aardappelen nodig hebben. Om te beginnen, krijgen een groot mes dat wordt aangescherpt, waardoor glad en schoon bezuinigingen van de aardappelen. Je moet ook een snijplank, een grote kom en een dunschiller. De grote schaal zal later worden gevuld met water op te slaan te helpen en het behoud van de in blokjes gesneden en gepelde zoete aardappelen.

Peeling

Voordat u uw zoete aardappelen schillen, wassen ze heftig met water. Als u een borstel te gebruiken, zul je overtollige vuil te verwijderen, waardoor het makkelijker om de aardappelen te schillen zelf. Pak een aardappel en een dunschiller, stevig te duwen met het mes langs de buitenkant van de aardappel tot de buitenste laag van de huid verwijderd. Blijf de aardappel met een dunschiller schil totdat er geen huid achtergelaten. U kunt ook gebruik maken van een klein mes om de aardappel schillen als je niet beschikt over een dunschiller te hebben.

Cubing

Zodra u uw aardappelen geschild, kunt u deze kubus met een scherp mes. Leg de zoete aardappel op de snijplank, met een kant van de aardappel met uw vrije hand om de aardappel stabiel te houden. Maak verschillende parallelle sneden langs de aardappel, het snijden van de aardappel in de lengte. Rol de aardappel een kwart slag en maak een andere reeks van de lengte bezuinigingen. Houd deze stukken samen met uw vrije hand, terwijl je loodrecht slice op de eerste twee series van bezuinigingen. Snijden in beide richtingen vindt u tal van zoete aardappel blokjes te krijgen.

Het opslaan

Nadat u hebt geschild en in blokjes uw zoete aardappelen, kunt u kook ze onmiddellijk of te bewaren ze 's nachts. Als je ze houden om later op de dag of de volgende dag kook, leg ze in een kom met koud water, zodat ze zitten in de koelkast totdat u ze brengen om te koken. Droog ze af met een papieren handdoek voor hen te koken. Als je ze direct aan het koken bent, kunt u gewoon leg ze op een bakplaat met olijfolie, zout en peper, of voeg ze toe aan een pan en bak ze met vlees of enig ander voedsel dat je kunt bedenken.