Hoe te repareren & Tape een worstelen mat

Hoe te repareren & Tape een worstelen mat


Worstelen is een van de meest intense en fysiek veeleisende sport. Met zo veel bewegingen die serieus je tegenstander zou kunnen verwonden, het is bijna onmogelijk om veilig te worstelen zonder een mat beschermt u. Deze matten helpen letsel te verminderen, het opvangen van je val en het zetten van een barrière tussen u en de harde vloer. Als uw mat heeft gebroken, of dia's rond nogal wat tijd worstelen, kan het tijd voor een beetje onderhoud.

instructies

Het herstellen van de Mat

1 Cement waarbij kleine barsten of breuken in de mat materiaal met superlijm elkaar. Veeg de overtollige met een handdoek; dit voorkomt dat gedroogde lijm van peeling up en piercing de huid van een worstelaar.

2 Opfrissen alle gebieden die zijn gejat, knippen, of hebben kleine gutsen met een speciale mat vinyl verf. Dit moet ook worden toegepast als een touch-up na elkaar te lijmen bezuinigingen.

3 Vul streepjes op de mat met een speciale breeuwen. Na het opvullen van de kuiltje, gelden de vinyl verf als een touch-up.

4 Solliciteer mat oplosmiddel met behulp van een kwast. Maar eerst verf over de mat naar de nieuwe vinyl verf je net hebt toegepast te activeren, en om te helpen binden samen de nieuwe en oude verf.

Taping de Mat

5 Tape de matten in de praktijk door het nemen van one-voet stukken tape, en de toepassing daarvan op de ruimten tussen afzonderlijke matten. Laat een one-foot ruimte tussen elk stuk tape.

6 Tape de matten naar beneden. Het aanbrengen van de tape moet door twee mensen - een te snijden en plaats de tape, de andere te stappen op de tape om het te beveiligen. De tape veiliger moet rechtstreeks blijven achter de tape plaatsing persoon, en moet gewoon lopen op de band zoals je zou lopen op een koord. Het werkt het beste te stappen op de band in het midden; Dit krijgt ontdoen van eventuele luchtbellen dat de tape houdkracht zou verzwakken.

7 Tape matten voor een worstelwedstrijd volgens een ander proces. Doe geen moeite om de tape te snijden in één voet secties. Pas eenvoudig de hele rol tape aan elke naad, zonder onderbrekingen in de tape. Hoewel niet zo efficiënt als de gebruikelijke voet applicatie Zo voorkomt beweging van de matten helemaal, waardoor eerlijkheid tussen worstelaars.

Hints

  • Als afplakband niet beschikbaar is, gebruik maken van duct tape. Afzien van het gebruik het vaak; echter, kan de kleverige kant van duct tape uiteindelijk loskomen van de verf van de mat.