Hoe te repareren gebruikte zacht plastic Worms

Zacht plastic wormen zijn dodelijk op zoet water bas en vele soorten zeevis. Ontworpen om het echte ding lijken, zacht plastic wormen verplaatsen realistisch door het water en bieden een overtuigende textuur wanneer de vis bijt. Vanwege de gebruikte zachte kunststoffen maken materialen, het aas nemen ook veel misbruik op het water. Nicks, snijwonden en soms scheuren in twee zijn veel voorkomende problemen. Vaststelling van plastic wormen duurt een paar minuten met Superglue en geurige vis attractors.

instructies

1 Breng een druppel Superglue aan één kant van een gescheurde plastic worm, of plaats een daling van een gebarsten of splitsen aas.

2 Druk de twee helften aan elkaar of druk op scheuren in het aas gesloten.

3 Houd de stukken samen gedurende 10 seconden, vervolgens op keukenpapier om het drogen te voltooien.

4 Voeg enkele druppels vis attractant aan de plastic wormen om hun geur te herstellen na uren in het water. Bewaar het aas in een hersluitbare plastic zak met een paar druppels bakolie te voorkomen kleven.

5 Reparatie van plastic wormen op het water snel wanneer er geen lijm is beschikbaar door het verwarmen van de ene kant met een wegwerp aansteker tot het materiaal zacht, druk dan snel op tegen de andere kant en houden voor een paar seconden om de stukken weer bij elkaar te fuseren.

Hints

  • Maak je eigen vis aantrekken van olie voor de zachte plastic wormen door het vullen van een glazen pot half vol met de aas en stromende net genoeg olie in de pot om de wormen te dekken. Voeg twee eetlepels knoflookpoeder, sluit het deksel en schud. Laat de aas marineren voor enkele uren, dan gaan vissen.