Hoe te Psyllium gebruiken voor Colon Cleansing

Hoe te Psyllium gebruiken voor Colon Cleansing


Wat is Psyllium? Dit additief is afkomstig van planten afkomstig uit het oostelijk halfrond en bevat een soort van oplosbare vezels. Als een natuurlijke stof, is toegevoegd aan veel Amerikaanse producten. Psyllium is een voorbeeld van hoe natuurlijke plantenextracten worden gebruikt in "alledaagse" productontwikkeling. Veel bronnen van wetenschappelijke informatie lijkt het gebruik van psyllium keuren en geen significante negatieve factoren niet aanwezig, hoewel andere bronnen zoals MedLine lijst van mogelijke bijwerkingen met inbegrip van de gebruikelijke lijst met lichamelijke irritaties. Psyllium wordt gebruikt voor dubbele punt zuivering en andere maag-oplossingen.

instructies

1 Prijzen producten zoals "Metamucil" met psyllium. Het kopen van deze over-the-counter producten is een manier om psyllium gebruiken volgens gevestigde medisch advies en FDA-goedgekeurde methoden. De VS is een grote importeur van psyllium voor gebruik in deze en andere producten.

2 Eat-psyllium bevattende voedingsmiddelen. Online bronnen geven psyllium wordt gebruikt in voedingsmiddelen, waaronder ontbijtgranen; het vinden van psyllium of een afgeleide in de ingrediƫnten van uw ontbijtgranen vermeld is een andere manier om dit middel te introduceren in uw dieet.

3 Prijzen psyllium "supplementen." Artsen kunnen soms psyllium voor patiƫnten met gastro-intestinale problemen voorschrijven; deze kunnen in poedervorm of pilvorm.

4 Besteed aandacht aan aanbevolen doseringen. Zoals elke natuurlijke middel, kan psyllium nadelige gevolgen hebben als verbruikt in grote hoeveelheden. Herkennen welke van uw voedingsmiddelen en OTC drugs psyllium te voorkomen dat er te veel van het in uw systeem.

5 Drink veel water. Sommige bronnen geven psyllium effectiever met water, aangezien het een "oplosbaar" vezelbron. Andere alternatieven zijn vers fruit en groenten met vezels, die de plaats van psyllium kan nemen bij het bevorderen van gastro-intestinale gezondheid.

Hints

  • Raadpleeg altijd uw arts. Net als alle andere elementen, kan psyllium positieve of negatieve gevolgen voor verschillende mensen. Praten met uw arts is de veilige manier om psyllium te gebruiken. Vertrouw niet op het internet voor medisch advies.