Hoe te Prism meten in Wear Eye

Hoe te Prism meten in Wear Eye


Prisma in brillenglazen wordt gebruikt om de visie te corrigeren door het veroorzaken van de ogen te convergeren of divergeren lichtjes. Prism correctie kan omhoog of omlaag, de zogenaamde verticale, of aan de zijkant, de zogenaamde horizontaal zijn. Zorg moet worden genomen om de hoeveelheid prisma nauwkeurig meten brillen.

instructies

1 Markeer de leerlingen, terwijl de glazen zijn op de persoon te meten. Gebruik een lensmarkering pen, ook wel een lens marker. Maak een stip op de lens rechts over de leerling als de persoon kijkt recht vooruit.

2 Verwijder de glazen en leg ze op de tafel van de lensometer. Begin met de juiste lens. Line-up van de stip u op de lens die direct onder de lensometer poort.

3 Kijk door het oculair en focus de moerassen, de lijnen die de sferische en cilindrische vermogen van de lens tonen. Er zijn twee sets van de moerassen die een kruis vormen.

4 Let op waar de twee moerassen steken. Als de lens niet prisma heeft, zullen ze direct verschijnen in de cirkel zie je door het oculair. Als het objectief prisma, zul je zien dat het beeld van de moerassen kruis wordt verplaatst van het centrum.

5 Let op de bullseye of het doel-achtige beeld van ringen in de lensometer. Prisma wordt gemeten in lijnen van de bullseye. Het prisma sterkte toeneemt naarmate de kruising van de verplaatste moerassen zich verder van het midden van het doel.

6 Elke regel van het doel staat voor een zekere mate van prisma als basis out of base in. Baseer out is wanneer de verplaatste beeld wordt links van het midden van het doel en de basis in is aan de rechterkant van het midden.