Hoe te Peuters met verstopte neuzen Sleep Hulp

Hoe te Peuters met verstopte neuzen Sleep Hulp

Als uw peuter groeit, is hij meer kans om aan te raken en te verkennen alles. Hierdoor kind waarschijnlijk eerder verkouden. Peuters zijn ook meer kans om ziek te worden tijdens de herfst en winter of als u schoolgaande kinderen thuis. De verstopte neus die wordt geleverd samen met een koud kan worden ongemakkelijk tijdens de dag en nog erger 's nachts. Het krijgen van een peuter met een verstopte neus aan slaap kan een uitdaging. Gelukkig zijn er acties die u kunt nemen om uw peuter helpen slapen door de nacht.

Stap 1

Bel kinderarts van uw kind. De American Academy of Pediatrics adviseert tegen over-the-counter koud medicijnen. Krijg goedkeuring arts voorafgaand aan het gebruik van een koude medicijnen om te helpen met verstopte neus van uw peuter.

Stap 2

Plaats een paar handdoeken onder het hoofd van de matras van uw peuter als ze slaapt. Dit verhoogt lichtjes het hoofd, die kan helpen om een ​​verstopte neus te verlichten.

Stap 3

Gebruik een luchtbevochtiger om te bevochtigen de lucht in de kamer van uw peuter als hij slaapt. Als u niet beschikt over een luchtbevochtiger, neem uw peuter in de badkamer met je mee. Zet warm water op in de gootsteen of een douche om stoom te creëren in de kamer. Bij elkaar zitten in de kamer voor 15 minuten. U kunt ook uw peuter een warm bad.

stap 4

Gebruik een zoutoplossing nasale oplossing te helpen hydrateren sinussen van uw kind en los slijm. U kunt zuigen uit neusafscheidingen met een bol spuit bedoeld voor kleuters en jonge kinderen.

stap 5

Gebruik een damp wrijven op de borst van uw peuter en onder haar neus. Vapor wrijven kunnen helpen bij het opruimen van een verstopte neus. Breng een dun laagje en wrijf het in - de zorg om het weg te houden van zijn handen of waar hij zou in staat zijn om het inslikken of wrijf het in zijn ogen.

waarschuwingen

  • Gebruik nooit kussens om het hoofd van uw peuter te verheffen. Kussens kan leiden tot verstikking. Leg de handdoeken of dekens onder de matras, niet direct onder het hoofd van uw peuter.

Wat je nodig hebt

  • handdoeken
  • Bevochtiger
  • Saline nasale oplossing
  • bulb Child's spuit
  • Vapor rub