Hoe te Pectorial spieren op te bouwen

Hoe te Pectorial spieren op te bouwen


De borstspieren zijn de spieren in je borst, en bestaat uit de pectoralis major en pectoralis minor. Borstspieren helpen bij de bescherming van uw vitale organen en ribbenkast. Het bouwen van borstspieren kost tijd en doorzettingsvermogen, want de borstspieren zelden worden gebruikt door de meeste mensen in hun dag-tot-dag-activiteiten. Gelukkig zijn er een aantal oefeningen die ideaal zijn voor het helpen u het opbouwen van een sterk, krachtig borst zijn. Het is belangrijk om te begrijpen ook dat voeding is net zo belangrijk als oefening wanneer je probeert om spier te bouwen. Om spieren op te bouwen in je borstspieren, train je borst drie keer per week op wisselende dagen.

instructies

1 Eet de juiste voeding om u te helpen bouwen spier. Richt je dieet op groenten, fruit, volle granen, gezonde vetten zoals olijfolie en magere eiwitten. Het nemen van voldoende eiwit is belangrijk omdat eiwitten zijn de bouwstenen van spieren. Klare levensmiddelen zoals kip, kalkoen, vis, mager rundvlees, yoghurt, noten en bonen aan uw eiwitinname te verhogen.

2 Doe bankdrukken als onderdeel van uw eerste borst training van de week. Het bankdrukken richt zich op alle spieren in je borst en werkt je schouders en triceps ook. Het is een veelzijdige oefening die je kunt doen met barbells of dumbbells. Ook kunt u bankdrukken doen op een vlakke, beklimming of afdaling bank, die u helpt richten op verschillende delen van de borstkas. Doe 4 sets van platte bankdrukken en 4 sets van de helling of weigeren halter persen als onderdeel van uw eerste borst training van de week. Voer 4-6 herhalingen van elke oefening en rust 60 seconden tussen elke set. Twee dagen wachten op de volgende borsttraining voeren.

3 Heeft push-ups en dips als onderdeel van uw tweede borst training van de week. Compleet 3-4 sets van push-ups en 3 tot 4 sets van dips. Push-ups en dips geen gewichten nodig, dus je kunt ze overal doen. Beide oefeningen werk je borst, schouders en triceps spieren. Voer 15-20 herhalingen van elke oefening en rust 45 seconden tussen elke set. Twee dagen wachten op de volgende borsttraining voeren.

4 Heeft helling bankdrukken en enkele arm persen als onderdeel van je derde borst training van de week. U kunt een kabelrol of een weerstand band te gebruiken om de enkele arm borst druk uit te voeren. Om een ​​enkele arm van de druk doen, staan ​​recht en druk op de kabel of weerstand band direct uit voor je, een arm in een tijd. Doe 10 tot 12 herhalingen van elk van deze oefeningen en rust 60 seconden tussen elke set. Rust voor twee dagen, dan beginnen met de eerste training.