Hoe te Passeer de Kleurenblindheid Test

Hoe te Passeer de Kleurenblindheid Test


Kleurenblindheid verwijst naar een toestand waarin je niet kunt zien, of moeite hebben met het zien van bijzondere kleuren. Een arts kan de aandoening op te sporen met behulp van een kleurenblindheid testen. De test bestaat uit een reeks van cirkels met gekleurde stippen in een diagnostische patroon. De kleuren van de punten in de cirkel vorm cijfers, letters of vormen. De gevormd in de cirkel afbeelding verschijnt een manier om degenen die niet blind zijn kleur en een andere manier om mensen die kleurenblind zijn. Als u kleurenblind bent, zul je slechts beperkte vormen en kleuren te zien. Echter, als je niet blind zijn in kleur, je zou nog steeds moeite hebben met het identificeren van de vormen en patronen onder bepaalde voorwaarden. Als u niet de kleur blind kun je de test doorstaan ​​door ervoor te zorgen dat u de test onder optimale omstandigheden.

instructies

1 Bekijk de diagnostische test patroon op gedrukte kaarten in plaats van op een computerscherm. Verschillende computer schermen tonen kleuren met verschillende niveaus van intensiteit en nauwkeurigheid.

2 Uitzicht vanaf de optimale afstand. De test vereist dat u patronen te vinden in een veld van stippen en te dicht of te ver vermindert de waargenomen helderheid van de stippen. De optimale afstand is 2 1/2 voet van de kaart.

3 Bekijk in optimale verlichting. Standaard TL-verlichting of het daglicht optimaal is. -Kleur veranderd licht, zoals licht gefilterd door een gekleurde lamp cover, kan uw vermogen om de kleuren van de stippen te onderscheiden aantasten.

4 Uitzicht vanaf de optimale hoek. Uw ogen moeten hoogte van het middelpunt van de cirkel van stippen en de cirkel moet direct voor u zijn.

5 Onderzoek elke cirkel zorgvuldig. De cijfers of letters ingebed in de cirkel van punten misschien niet duidelijk in het eerste gezicht. Tijd is geen factor gemeten door de test, dus neem de tijd.