Hoe te pakken voor een Long Camp

Hoe te pakken voor een Long Camp


Minder is meer als het gaat om de planning voor een lange kamperen. Camping geen grote hoeveelheid vistuig vereist. Veel kampeerders leven comfortabel uit één rugzak. Bij het inpakken voor een lange kamp, ​​in gedachten te houden wat waterbronnen, badkamer en opslag van voedsel beschikbaar zal zijn, en pak wat het beste in die omgeving werken. Als je op weg bent naar een camping met geen elektriciteit, laat de föhn thuis. Neem alleen dingen die je weet dat je nodig hebt en gebruiken. Verpakking voor een lange kamp is makkelijk als je je richt op het houden het simpel.

instructies

1 Investeer in een kwaliteit tent en een goed slaapsysteem. Onder andere een zachte slaapmatje en een comfortabele slaapzak die precies bij de weersomstandigheden is. Pack een extra zeil om extra droge ruimte te creëren op de camping.

2 Verpak de essentiële instrumenten: een bijl voor brandhout; een all-purpose mes; duct tape voor reparaties; naad-afdichting vloeistof lekken vast te stellen; en een goed gevulde EHBO-kit.

3 Pak biologisch afbreekbare zeep, tandpasta en biologisch afbreekbare wc-papier. De hygiëne-eisen op een camping zijn minimaal, dus dat is waarschijnlijk alles wat je nodig zult hebben. Heeft chemische shampoo en zeep dat de kwaliteit van het water en vegetatie kan schadelijk zijn niet nemen.

4 Pak regenkleding. Het is essentieel om droog te blijven, want zodra je nat, je waarschijnlijk te nat blijven bent - en koud - voor een lange tijd.

5 Plan uw garderobe voor dressing in lagen. Gelaagdheid is ideaal voor lange kampen, omdat je je kleding aan te passen aan de weersomstandigheden aan te passen. Neem langs een extra warm-weer outfit en een extra laag van koud weer kleding voor te bereiden op onverwachte omstandigheden.

6 Plan uw maaltijden op basis van de lengte van uw verblijf en het niveau van uw activiteit. Lange wandelingen in de frisse lucht kan werken tot een grote honger. Pak eenvoudig, calorierijke maaltijden die gemakkelijk kunnen worden opgeslagen.

7 Pak tal van droog voedsel dat niet koken vereist, omdat een warmtebron niet altijd beschikbaar zijn. Eet je perishables in de eerste week, en vertrouwen op ingeblikt voedsel en droge goederen voor de rest van de reis.

8 Pack een week extra de moeite waard van voedsel als een noodsituatie op te slaan.

Hints

  • Een hoogwaardig koplamp, een tijdschrift en een spel kaarten zal u te vermaken 's nachts.
  • Zoek uit wat bedreigingen die u kunt tegenkomen in uw kampterrein voordat je gaat. U kunt bear-proof containers en knaagdieren vallen om uw voedsel te beschermen nodig.