Hoe te Paint basketbalvelden

Hoe te Paint basketbalvelden


Het hebben van een basketbalveld op uw oprit of in uw tuin is geweldig, maar als de rechter authentiek is geschilderd, maakt het nog beter. Het schilderen van een basketbalveld is relatief eenvoudig: Het meeste is rechte lijnen en een paar bogen.

instructies

Het schilderen van een basketbalveld

1 Klim naar de rand en met behulp van een meetlint, vind het midden van de velg. Verlaag het schietlood en zet een stempel op de grond waar het schietlood punten. Ook gebruik maken van het schietlood om een ​​merk te maken op de grond waar de voorzijde van de velg. Deze merken zijn de punten van waaruit de metingen zullen worden genomen.

2 Meten zes voet van de meetvlek het midden van de velg aan de zijkant en een markering er om de baan te schetsen. Zorg er ook voor een merkteken zes voet van het centrum van de velg aan de andere kant, zodat de totale breedte van de baan is 12 voet.

3 Een lijn 13 voet vanaf de voorzijde van de rand die vrij werpt lijn en dienen als het bovenste gedeelte van de rechthoek die maakt de baan. Sluit de lijn die u in stap 2 trok met de vrije worp lijn en voltooi de baan door de uitbreiding van de lijnen in stap 2 om de out-of-bounds regel onder de korf.

4 Neem de string maatregel zes voet uit het krijt. Vind het middelpunt van de vrije worp lijn. Teken een boog van de ene hoek van de baan weg van de mand naar de andere hoek van de baan om de vrije worp boog maken. U kunt onderbroken lijnen toe te voegen in de baan om de cirkel rond te maken voor een meer authentieke uitstraling. Gewoon een zes-inch segment van de boog, laat dan zes duim en doorgaan totdat de cirkel is rond.

5 Neem de string en het gebruik van de volledige 19 voet, 9 duim, trek een volledige boog rond het hof begint recht uit naar de zijkant van de hoepel helemaal rond naar de andere kant van de hoepel. Waar de boog eindigt aan beide zijden van de rechtbank, wordt een rechte lijn verlengd tot de basislijn. De top van de 3-punts boog moet de top van de vrije worp boog raken indien goed opgesteld.

6 Tape uit de getekende in krijt met de schilders tape lijnen. De getekende lijnen zijn de buitenrand van de lijnen die worden geschilderd. De lijnen moeten tenminste een inch dik om gemakkelijk waarneembaar maar 1 1/2 inch zou standaard. Na het tapen uit de buitenkant van de lijnen, gebruik maken van het meetlint aan de binnenrand van de lijn te meten en plaats nog een strook van tape om volledig te maskeren uit de lijn.

7 Verf in de gebieden tussen de schilders tape met de kleur die je hebt gekozen. Laat drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking voordat u de tape.

Hints

  • Voor een meer authentieke uitstraling, schilderen in de baan van een andere kleur dan de lijnen kan een gedurfde tintje. Ook vrije worp tabbladen en het blok kan naar de zijkant worden toegevoegd.
  • Zorg ervoor dat je verf gemaakt voor outdoor en beton gebruik te kopen. Andere soorten verf mogelijk minder goed hechten of kan leiden spelers te glijden.