Hoe te Packs voor fiets woon-werkverkeer Kies

Als je gaat om dingen te dragen op uw woon-werkverkeer, zul je packs nodig. Er zijn vele mogelijkheden, zowel voor degenen die de fiets licht en voor degenen die willen alles met inbegrip van het aanrecht te brengen.

instructies

1 Erachter te komen hoeveel dingen die je gaat nodig hebben op een regelmatige basis te brengen: kleren, zak lunch, documenten, fiets gereedschap.

2 Overweeg een fanny pack, rugzak of fiets-messenger bag als je minder spullen te hebben. Zij zijn goedkoper omdat ze geen rek, en kan ook worden gebruikt van de fiets.

3 Bepaal of je te veel spullen voor een stuurtas. Ze hebben geen rek nodig, maar te veel gewicht in hen kunnen interfereren met het sturen van de fiets.

4 Selecteer fietstassen (zadeltassen) als u veel te dragen of als u niet wilt dat er iets op je rug als je rijdt. Zij hebben behoefte aan een rek te haken, maar komen in een verscheidenheid van stijlen en maten en kan het rek eenvoudig worden gehaald.

5 Hier krijg je een pak dat het weer je van plan bent om het te dragen door middel zal weerstaan. Als je gaat in de regen vaak, kies een waterdichte verpakking die niet gaasvakken heeft.

Hints

  • Fietsen in het verkeer kan gevaarlijk zijn. Houd u aan alle verkeersregels en te voorkomen dat potentiĆ«le gevaren.