Hoe te Overtraining Vermijd op de sportschool

Hoe te Overtraining Vermijd op de sportschool


We zijn een natie van lichaamsbeweging junkies geworden. Voor het grootste deel - dit is een goede zaak. Echter, sommige mensen (en ik zal dit bekennen betekent ME) trein te veel - en niet de rust die nodig is om maximaal voordeel van al het harde werk in de sportschool te krijgen niet te krijgen. Overtraining niet alleen resulteren in zeer specifieke symptomen, maar kan eigenlijk doen je lichaam schade en terug zetten van uw trainingsdoelen. Lees dan dit artikel zorgvuldig - en als je valt in deze categorie - de magische woorden zijn "thuis te blijven en te rusten!"

instructies

1 Neem een ​​harde blik op uw sportschool schema en de hoeveelheid tijd die je uit het werk doorbrengen. Zeer weinig mensen kunnen werken uit 6 of 7 dagen per week zonder het ervaren van de keerzijde van overtraining. Wanneer u ondertraint, je lichaam kan gewoon geen gelijke tred met de fysieke eisen die u op deze plaatsen. Gebrek aan voldoende hersteltijd zal leiden tot spier disfunctie, het onvermogen om je doelen en veel psychosociale problemen te bereiken.

2 Ken de symptomen van overtraining. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Gewassen-out gevoel, vermoeid, uitgelekt, gebrek aan energie
Milde been pijn, algemene pijn en pijn
Pijn in gewrichten en spieren
Plotselinge daling van de prestaties
Slapeloosheid
hoofdpijn
Verminderde immuniteit (toename van het aantal verkoudheid en keelpijn)
Daling in trainingscapaciteit / intensiteit
Humeurigheid en prikkelbaarheid
Depressie
Verlies van enthousiasme voor de sport
verminderde eetlust
Verhoogde incidentie van letsels

3 Controleer uw opleiding en training schema met een trainer. Luister naar ze! Bezuinigen indien nodig en breng een aantal van de "vrije tijd" je hebt gevonden nemen van je kinderen, hond, geliefde voor een wandeling, een boek lezen of gewoon (hemel verhoede!) Een brief op een echte stuk papier te schrijven om een ​​echte persoon. (Vergeet niet, je moet een echte postzegel gebruiken!)

Hints

  • Training te veel is contraproductief.
  • Overtraining kan leiden tot lichamelijke en psychosociale ziekten.
  • Overtraining kan / zal al je zuurverdiende spieren en fitness te saboteren.