Hoe te onderwijzen Softball Pitching

Leren om de toonhoogte in softbal vereist arm kracht, coördinatie, concentratie en vertrouwen. Om consequent te krijgen de bal over de plaat in een plaats waar het beslag niet in staat zal zijn om de bal te behandelen, de werper heeft ook haar verstand te gebruiken om na te denken het beslag. De mentale deel van pitching komt na de pitcher de fundamenten heeft geleerd. Meer geavanceerde softbal werpers gebruik maken van een full-arm cirkel om meer snelheid op de bal te krijgen. Aangezien dit stuk is over het onderwijzen hoe te werpen, zal het niet onder die geavanceerde stijl.

instructies

1 Warm-up behoorlijk alvorens de heuvel. Dat betekent dat zich uitstrekt van je armen, core-spieren en benen. Speel lange toss in het outfield met één van je teamgenoten. Jij en je teamgenoot moet minstens 50 voet uit elkaar en je moet de vangst te spelen voor ongeveer zes tot acht minuten.

2 Staan op hoop van de waterkruik met je voeten ongeveer 12 tot 14 inches uit elkaar en je handen langs je lichaam. Je nek, rug, borst en schouderspieren moet los en ontspannen voelen.

3 Pak de bal over de veters. U zult merken de stiksels op de softbal de letter "U" vormt wanneer u op zoek bent naar beneden kijken. In plaats van het grijpen van de bal langs de "U", greep het over de "U." Dit zal u toelaten om de bal te leveren netjes als je je fastball, dat is de sleutel veld zul je beginnen te gooien gooien.

4 Breng je handen samen in de voorkant van je lichaam. U bent nu klaar om uw plaats te beginnen. Breng uw pitching arm naar achteren om het punt waar je arm gelijk is met de grond. Breng nu uw arm naar voren. Als je begint te thuisplaat te benaderen met je arm, doe hetzelfde met je voorste been. Neem een ​​grote stap voorwaarts op weg naar huis en als die voet de grond raakt, verder naar voren met je arm en laat de bal.

5 Eindig het veld door verder naar voren met je arm als je eenmaal gaan van de bal moeten laten. U kunt beginnen te ontspannen zodra de bal is op zijn weg naar de thuisplaat, maar breng de arm naar voren. Laat het niet gaan over je lichaam. Dat is hoe je elleboog en schouder problemen kunnen ontwikkelen.