Hoe te okselhuid witter

Dark oksels huid kan men veroorzaken mouwloze kledingstukken te vermijden, elke situatie dat het verhogen van de arm en misschien zelfs intimiteit met zich meebrengt. Dode cellen in vochtige okselzone geleidelijk af aan het pigment van de huid. Bleken crèmes zijn beschikbaar, maar bevatten chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn. Home remedies met natuurlijke fruit en andere stoffen te verminderen de risico's die samenhangen met de huid bleken. Deze mengsels zijn goedkoop en probleemloos en kan thuis gemaakt worden, waardoor de kwestie discreet.

instructies

Yoghurt met een twist van Lime

1 Meet 1/3 kop yoghurt en giet het in een kom. Yoghurt bevat natuurlijke bleken eigenschappen die niet de huid irriteren.

2 Maatregel 2 theelepels. limoensap en giet het in een kom. Meng yoghurt en limoensap ongeveer drie minuten grondig mengen van de ingrediënten. Limoensap, zoals yoghurt, is een natuurlijke bleekmiddel dat de donkere huid lichter.

3 Met behulp van de vingers, Breng dit mengsel op oksels. Laat het mengsel op ongeveer 15 minuten en spoel af met warm water.

4 Breng dit mengsel 's morgens en' s avonds. Ga door dagelijks gebruik tot de huid wordt verlicht om de gewenste schaduw.

Komkommer Whitening Agent

5 Maatregel 1 theel. kurkuma poeder en komkommer sap en giet het in een kom. Komkommers natuurlijk exfoliëren, verzachten irritatie en bleken de huid zonder schadelijke chemicaliën.

6 Meet 1/2 kop citroensap en toe te voegen aan kom van kurkuma poeder en komkommer sap. Meng de pasteuze massa gedurende ongeveer drie minuten grondig mengen ingrediënten.

7 Breng dit mengsel aan de oksels; laat gedurende 20 minuten. Spoel met warm water gedurende vijf minuten.

8 Gebruik dit mengsel 's morgens en' s avonds om de andere dag voor het beste resultaat.

Hints

  • Kurkuma poeder kan worden gekocht bij de meeste supermarkten en reformwinkels.
  • Zich te onthouden van het gebruik van deze behandelingen overdreven. Stop twee tot drie dagen na een week van behandeling.
  • Huid kan geïrriteerd of droog worden als behandelingen zijn overdreven. Bij het hanteren van citroen en limoensap, zich te onthouden van contact met de ogen, totdat handen grondig zijn gewassen. Doet u dit niet kan leiden tot irritatie en verbranding van de ogen. Als dit gebeurt, Spoel de ogen gedurende 15 minuten met koud water.