Hoe te Obsessive gedrag bij kinderen te behandelen

Hoe te Obsessive gedrag bij kinderen te behandelen

Obsessieve-compulsieve stoornis, of OCD, is een aandoening gekenmerkt door opdringerige, obsessieve gedachten en dwangmatig gedrag. Hoewel normaal gesproken een volwassene stoornis, OCD is ook gebruikelijk bij kinderen en symptomen kunnen zo vroeg als de leeftijd van 3 jaar OCD lijken beïnvloedt 2-3 procent van de Amerikanen en tussen 1/3 en 1/2 zijn onder de leeftijd van 15, volgens Harvard Medical School. Het is normaal dat kinderen sommige rituelen en obsessief gedrag, maar het kan een probleem worden wanneer het kost veel tijd en interfereert met het dagelijks functioneren. Hoewel je vaak niet volledig kan het obsessieve gedrag te genezen, kunt u de symptomen met therapie en medicijnen te verminderen.

Stap 1

Neem je kind naar een therapeut of counselor te zien. Een professionele kan u helpen te begrijpen als de obsessieve gedrag normaal is of niet. Een therapeut kan ook beginnen te werken met uw kind te helpen de behandeling van een abnormaal gedrag.

Stap 2

Praat met uw kinderarts. De arts van uw kind in staat zijn om medicijnen voor te schrijven om te helpen bij de controle van de obsessieve gedrag. Zo niet, dan kan uw kinderarts u doorverwijzen naar een kinderpsychiater in het gebied. Bepaalde antidepressiva kan effectief zijn met OCS zijn.

Stap 3

Model gedrag dat je zou willen zien in uw kind. Als uw kind obsessief gedrag over de hygiëne, niet praten over ziektekiemen of obsessief je eigen handen te wassen.

stap 4

Beloon elke niet-obsessief gedrag. Als uw kind meestal geeft obsessief gedrag voor het slapen gaan, bijvoorbeeld, bieden lof of andere positieve versterkingen voor een verandering in het gedrag rond bedtijd.

stap 5

Leer je kind ontspanning technieken, zoals diepe ademhaling. In veel gevallen, obsessief gedrag is een gevolg van angst, dus werken gebruikmaking andere angstmanagement vaardigheden met het kind.

stap 6

Expose uw kind om zijn angsten geleidelijk. Obsessief gedrag is over het algemeen ongeveer irrationele angsten. Werk samen met uw kind naar een lijst met angst te maken en waarderen ze. Begin bij de angst die de minste angst en praktijk mastering die eerste veroorzaakt. Zodra uw kind kan omgaan met die angst zonder obsessief gedrag, ga dan naar de volgende angst.

waarschuwingen

  • Raadpleeg een erkende therapeut als uw kind weergeeft obsessieve gedrag dat meer dan een uur per dag. Als uw kind toont gevaarlijke gedragingen, bel 911 of ga naar het ziekenhuis.