Hoe te neutraliseren Bengay

Hoe te neutraliseren Bengay


Bengay is een spier crème gebruikt om spierpijn en pijn als gevolg van artritis en ontlasten. Belangrijkste werkstoffen Bengay in de meeste van haar producten zijn menthol en methylsalicylaat. Deze ingrediënten gewoonlijk helpen spierpijn verlichten, maar in sommige gevallen kunnen ze ook sterk afhankelijk van de gevoeligheid en plaats van toepassing van de gebruiker. Als u vindt dat u nodig hebt om Bengay verwijderen in een haast, maak je geen zorgen; de kans groot dat je de oplossing in uw huis.

instructies

1 Blot overtollige Bengay met tissues, toiletpapier, of papieren handdoeken. Wrijf niet over het getroffen gebied, omdat dit zou kunnen maken van de Bengay absorberen nog meer in de huid.

2 verzadigen een katoenen bal in olijfolie.

3 Dep het getroffen gebied met de verzadigde watten. Herhaal dit totdat het brandende gevoel vermindert.

4 Was het getroffen gebied met koud water en zeep om de olijfolie te verwijderen. Gebruik dan koud water, omdat warm water je poriën te openen, waardoor meer Bengay om de huid binnen te dringen.

5 Aai de huid met de handdoek te drogen. Laat de handdoek tegen de huid te wrijven.

Hints

  • Plantaardige of canolaolie kan vervangen olijfolie.
  • Laat de Bengay niet af te wassen met water en zeep voor het aanbrengen van de olijfolie. Het water (vooral als het warm is) zou kunnen openen je poriën, waardoor de Bengay om nog verder door te dringen in de huid.
  • Als het brandend gevoel blijft bestaan ​​en is een ernstige, medische hulp zoeken.
  • Volg de instructies van de Bengay fabrikant. Breng nooit Bengay aan geschuurd of gevoelige huid, zoals lippen of genitaliën.