Hoe te Neem de Best Life Challenge

Hoe te Neem de Best Life Challenge


Je hebt Bob Greene op Oprah gezien. Of misschien heb je al de hype over de Best Life dieet dat Oprah's op en zijn nieuwsgierig om meer te leren gehoord. Nu kun je miljoenen anderen mee te nemen van Oprah en Bob Greene's Best Life Challenge. Je zult jezelf uitdagen, worden aangevochten door anderen en werken aan je doelen, zowel gewicht-gerelateerde en life-gerelateerde. Hier ziet u hoe de Best Life Challenge nemen.

instructies

1 Print het "Contract met Myself" van Oprah en Best Life Challenge website van Bob's (zie bronnen hieronder). Of, schrijf de opdracht in handschrift om de uitdaging meer volledig te integreren in uw mentale bewustzijn. Het belangrijkste is om te begrijpen en te accepteren de uitdaging.

2 Teken de Best Life contract en verbindt zich aan het leven van uw Best Life. Beloof jezelf dat je zult uitoefenen gedurende 80 minuten in totaal meer dan 4 dagen per week. Naleven van niet eten binnen 2 tot 3 uur naar bed gaan en aan het verhogen van je persoonlijke fitness terwijl u werkt naar eten voor voedingsdoeleinden en niet emotionele redenen.

3 Begin met uw eerste reeks doelstellingen, die u meer over op de Best Life Challenge website kan je leren: meer bewegen en reorganiseren van uw eetpatroon. Weeg jezelf de dag dat u de uitdaging aan te nemen en het nummer op te nemen. Dan laat de weegschaal alleen met uitzondering van een eenmaal per week gewicht assessment.

4 Blijf de Best Life plan te volgen door te werken op elk van de 9 doelen op zijn beurt. Nummers 2 tot en met 5 zijn: Elimineer Zes ongezonde voedingsmiddelen; Krijg een greep van honger; Maak een Weight Loss-Haven; en Word Label Reader. Sommigen zullen eenvoudig zijn voor u uit te voeren, en anderen zullen moeilijker te beheersen zijn. Blijf werken aan een ieder, waarin de uitgangspunten in je dagelijks leven.

5 Leer: Trakteer uzelf, Evalueer uw Fitness Routine, Word Portie Pro en dan word Lover Fruit en Veggie zoals u ronden de resterende doelstellingen als onderdeel van uw Best Life Challenge.

Hints

  • Evalueer uw vooruitgang en lees uw uitdaging contract met jezelf elke week gefocust en gemotiveerd op uw Best Life plan om te blijven.