Hoe te Neem de Acai Berry Detox

Hoe te Neem de Acai Berry Detox


Acai bes is een kleine vrucht die groeit op een soort van palmboom die alleen kan worden gevonden in het Amazone regenwoud. Het wordt toegeschreven het label van 'superfood' vanwege zijn anti-oxidant en ontgiftende eigenschappen, helpen vrije radicalen te elimineren uit ons systeem, reiniging van het lichaam van onzuiverheden en het versnellen van onze stofwisseling voor gewichtsverlies. Acai bes is gebruikt door de oude stammen in het Amazonegebied voor eeuwen. Tegenwoordig wordt gecommercialiseerd door gezondheids- en supermarkten, niet alleen verse producten ook in de vorm van pillen, drankjes of poeders.

instructies

1 Kies de vorm van açai-bes die uw smaak en levensstijl het beste uitkomt. Doe wat onderzoek om erachter te komen alle van de commerciële producten op de markt, zoals ons poeder, bevroren of vers fruit, sap of geconcentreerde siroop. Lees de labels van de fabrikant om de dagelijkse dosis worden doorgebracht.

2 Neem het journaal en schrijf je goals.Try om ze zo realistisch mogelijk te maken, zodat je je houdt aan het. Organiseer een gezonde maaltijd plan en een fitness-routine. Maak een dagelijkse schema inclusief exacte tijden voor maaltijden, dagelijkse açai-bes dosis en trainingsschema.

3 verbeteren resultaten en beter door het nemen van "voor" en "na" foto's bijhouden van uw vooruitgang. Neem metingen en en schrijf ze op in je dagboek. Ook neem uw gewicht op de eerste dag dat u besluit om de ontgiftende plan van start. Houd het toevoegen van gegevens aan je dagboek, weeg jezelf en elke week nemen nieuwe metingen. Maak speciale nota van uw acaibes inname.

Hints

  • Drink veel water gedurende de dag. Ongeveer 36 vloeistof oz aanbevolen.
  • Pas op voor oplichting. Lees de etiketten en kopen acai bessen producten van een betrouwbare leverancier.