Hoe te myofasciale triggerpoints Identificeer

Pijn is een normale functie van het menselijk lichaam. Constante pijn is. Spieren kan myofasciale triggerpoints ontstaan ​​als gevolg van acuut traumatische, RSI, voedingstekorten, vermoeidheid of emotionele stress. Gemakkelijk verkeerd gediagnosticeerd en niet reageren op standaard pijnbestrijding therapieën hebben triggerpoints reageren massage technieken leiden.

instructies

1 Raadpleeg uw arts om mogelijke oorzaken van je pijn te elimineren. Triggerpoint symptomen van spierstijfheid, zwakte, misselijkheid, verstoring van houding, en duizeligheid na te bootsen symptomen van veel voorkomende aandoeningen die moeten worden behandeld met de juiste protocol.

2 Analyseer uw pijn. Triggerpoint pijn manifesteert als een beklemmende pijn in je spieren. Triggerpoints zie ook pijn naar afgelegen plaatsen, zoals pijn in de voeten van strakke kalveren. Als de pijn is persistent en niet reageren op conventionele therapie, is het mogelijk je triggerpoints.

3 Zoek het triggerpoint met directe druk op de pijn ter plaatse. Er zal een strakke knoop in de spier buik die kan worden gevoeld door kwetsbare vingers, vergezeld van pijn in de directe omgeving, mogelijk referred pain in een afgelegen locatie en een lokale kramp in de spier.

4 Niet te verwarren met een fijne punt dat zeer gevoelig is voor druk genereert alleen pijn op de plaats van de druk.

5 Bevestig uw zelfdiagnose met een gecertificeerde massage therapeut getraind in triggerpoint erkenning.

Hints

  • Triggerpoints worden vaak verward met acupressuur punten. Hoewel vergelijkbaar in theorie worden triggerpoints gebaseerd op harde wetenschap en kunnen betast. Acupressuur meridianen kan het niet.
  • Trigger punten kunnen hoofdpijn of pijn in de gewrichten, mimic tendinitis en bursitis te genereren.
  • De meerderheid van de artsen en alternatieve therapie specialisten zijn niet getraind in Spierknoop diagnose en management.