Hoe te Meng olijfolie met Canola Oil

Hoe te Meng olijfolie met Canola Oil


De meeste mensen zijn zich bewust van olijfolie van de vele voordelen voor de gezondheid - rijk aan enkelvoudig onverzadigde 'goede' vetten, is de olie is aangetoond dat te voorkomen hart-en vaatziekten en het risico op darmkanker. Helaas, van goede kwaliteit olijfolie neiging dure te zijn en heeft een olijf smaak die sommigen vinden off-putting in bepaalde recepten. Om de smaak van olijfolie te verlichten en strek uw budget, kunt u het mengen met koolzaadolie. Zoals olijfolie, koolzaadolie rijk aan onverzadigde vetten en gezonder dan de meeste andere oliën. Het is ook goedkoop, met een lichte smaak.

instructies

1 Kies de juiste soort van olijfolie voor uw behoeften. Extra vergine olijfolie en olijfolie van eerste persing zijn het minst verwerkt en wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit zijn. Zij hebben ook de sterkste smaak. Puur en extra licht rassen worden verwerkt en hebben een lichtere smaak. Overweeg het maken van meer dan één olie mix om te gebruiken in salades, hartige recepten en gebakken producten.

2 Meng olijfolie en koolzaadolie in een glazen container. De verhouding is aan jou. Voeg meer olijfolie voor een betere smaak en de voordelen voor de gezondheid. Voeg meer koolzaadolie voor meer waarde en minder smaak.

3 Nauw cap de container en bewaar het op een koele, donkere plaats, zoals een keukenkast. Licht en warmte zal de olie ranzig.

Hints

  • Olijfolie heeft een lage rook punt en werkt niet goed in recepten die een hoge warmte.