Hoe te Marine motoren van Salt Water Protect

Zout water kan een aantal ernstige complicaties veroorzaken als het gaat om de opslag, het herstel en gewoon met behulp van uw scheepsmotor. Als u niet uw scheepsmotor te verdedigen tegen dit element, zul je al snel merken dat u ernstige problemen met corrosie en verval - zelfs als uw scheepsmotor uit het zoute water is geweest voor bepaalde tijd. Neem wat eenvoudige - en niet zo eenvoudig - voorzorgsmaatregelen om te verzekeren dat uw scheepsmotor blijft lopen voor de komende jaren.

instructies

1 Vervang uw scheepsmotor zinkanodes regelmatig. Dit is het belangrijkste wat je kunt doen om uw scheepsmotor te verdedigen tegen zout water als je het regelmatig gebruikt. Ze zijn te vinden in warmtewisselaars, oliekoelers, assen, rekwisieten en roeren. Zinkanodes voorkomen dat corrosie in de motor, omdat de zink meeslepen door het mariene milieu wordt opgegeten in plaats van uw motor. U moet deze anodes in de motor en op een regelmatige basis te vervangen - zo vaak als een keer per maand als u uw boot regelmatig gebruikt.

2 Geef uw motor een grondig spoelen met gedestilleerd water. Dit houdt het zoute water van zittend op de motor en roestende het. Sommige jachthavens hebben een gebied waar u uw motor in gedestilleerd of zoet water kan lopen voordat u deze uit het water. Anders moet u de motor met de hand te spoelen als het eenmaal uit het water.

3 Demonteer de motor voor volledige onderdompeling als u te maken met een lange-termijn opslag probleem. Dit zal u toelaten om de motor op te slaan in een geheel onder water omgeving die de nautische sector corrosie te voorkomen. Haal alle metalen onderdelen van de motor. Als je niet bekend bent met de montage en demontage van de motor, hebben een professionele doen.

4 Maak alle metalen onderdelen. Ze moeten vrij van olie en vet zijn. U kan nodig zijn om een ​​de-greaser gebruik maken van alle van de onderdelen volledig vrij van de motor vuil te krijgen.

5 Dompel de onderdelen in een gedestilleerd water bad. Dit zal corrosie te voorkomen. U kunt het water wekelijks verandert er voor de eerste twee tot drie maanden, dan overschakelen naar maandelijkse veranderingen.

Hints

  • Een oplossing van soda 5 procent natriumcarbonaat en gedestilleerd water worden gebruikt in langdurige onderdompeling opslag, maar dit vergt extra veiligheidsmaatregelen en geregelde pH-meting.