Hoe te Lower borstspieren Build

Hoe te Lower borstspieren Build


Goed ontwikkelde borstspieren zijn de wens van veel bodybuilders en fitness-savvy mensen. Een vaak over het hoofd gezien deel van de borst is de onderste borstspier. Enkele algemene borstoefeningen kan een positief effect op de onderste borstspieren hebben. Echter, er is geen twijfel de goed ontwikkelde onderste borstspieren die zijn gericht op door daling bankdrukken trainingen hebben. Door het toevoegen van een consistente regime van achteruitgang bankdrukken aan uw totale workout, kunt u er zeker van te bouwen uw lagere borstspieren.

instructies

1 Stel de bank positie. Als uw bank is geen vaste daling bankje, past de bank 30 tot 40 graden. Na het aanpassen van uw bank hoek, zorg ervoor dat het volledig veilig voordat u verder gaat.

2 Liggen op de bank daalde met je hoofd en rug op de neerwaartse hoek. Beveilig uw voeten plat op de vloer of onder de voet te ondersteunen.

3 Hoe te Lower borstspieren Build

Pak de halter met je handen spreidde een iets breder dan schouderbreedte uit elkaar. Uw ellebogen moet iets worden gebogen. Uw partner of spotter dient u te ondersteunen en naar je te kijken op de voet.

4 Strek je armen naar de barbell tillen van het rack. Niet helemaal op slot je ellebogen. Communiceer met uw spotter als je zeker weet dat je de controle over het gewicht te hebben.

5 Langzaam lager de halter naar beneden naar je borst en krachtig op de halter terug naar de startpositie. Doe je best om de juiste vorm te houden. Communiceer met uw spotter als je problemen terug te drukken het gewicht naar de start positie. Herhaal stap vijf om meerdere herhalingen te voltooien.

Hints

  • Zoals altijd, raadpleeg uw arts voordat u inspannende oefeningen.
  • Zorg altijd voor een partner je plekje bij het doen van de daling bankdrukken.
  • U kunt vrij om dumbbells te vervangen in plaats van de halter te voelen.
  • Doe niet boog je rug terwijl u het gewicht omhoog.
  • Doe deze oefening niet uitvoeren zonder een partner.
  • Niet boog je rug tijdens het heffen. Dergelijke bewegingen kunnen verwondingen veroorzaken.