Hoe te Lotion wrijven in Nails

Hoe te Lotion wrijven in Nails

Het handhaven van gezonde nagels en nagelriemen niet alleen maken ze er beter uitzien - het helpt je ook vechten tegen pijnlijke scheuren, breuken en infecties. Terwijl u over het algemeen lotion moet wrijf in je nagels ten minste eenmaal per dag, hoe meer je deelnemen aan activiteiten die uw huid en nagels uitdrogen, hoe vaker je moet hydrateren. Vaak je handen wassen, afwassen, het werken met bepaalde chemische stoffen en het hanteren van papier al uw huid uitdrogen en nagels, en vereisen regelmatige hydraterende.

Stap 1

Geniet van de zeer droge en / of dunne nagels in extra vergine olijfolie. Giet de olie in een kleine schotel en geniet je nagels gedurende 10 tot 15 minuten per dag. Na een maand bezuinigen het tweemaal doen van een week. Als je nagelriemen zijn het probleem, dep ze met olijfolie een keer per dag in plaats van weken van de hele nagel.

Stap 2

Wrijf een vochtinbrengende lotion in uw nagels ten minste eenmaal per dag, en omvatten de nagelriemen en de huid rond de nagels. Gebruik een lotion rijk aan hydraterende vitamine E, en wees niet verlegen - het masseren van de nagels krachtig in plaats van ze gewoon slathering in lotion regisseert de bloedstroom in hun richting en helpt hen te laten groeien.

Stap 3

Masseer je nagels en nagelriemen met lotion nadat u uw handen te wassen, vooral tijdens de winter, wanneer verwarmde lucht droogt de huid sneller dan gebruikelijk. Inwrijven grondig gedurende minstens 30 seconden om het volledige effect te krijgen.

Tips

  • Beperk de chemische stoffen die u uw nagels bloot aan, met inbegrip van dingen zoals nagellak remover en nagelverharders.

Wat je nodig hebt

  • Vochtrijke lotion
  • Extra vergine olijfolie