Hoe te longboard Through Tight Turns

Hoe te longboard Through Tight Turns


Longboards, de lange familielid van skateboards, zijn gebouwd om een ​​comfortabele rit te bieden, terwijl cruisen langere afstanden. Door hun lengte, hoeft longboards niet dezelfde snelle en behendige manoeuvres waarvoor skateboards zijn beroemd te maken. Longboarding door middel van scherpe bochten, bijvoorbeeld, is een vaardigheid die alle rijders moeten perfectioneren als ze willen om veilig te rijden op de straten, paden en downhill slalom tracks.

instructies

1 Gebruik een longboard dat ongeveer 39-50 inch meet. Deze longboards zijn het makkelijkst te scherpe bochten te voeren op, en de beste om te gebruiken bij het leren hoe dit te doen. Na het perfectioneren van scherpe bochten op dit forum, bewegen tot een langere raad.

2 Kijk voor borden die lichtjes gebogen in het midden, een zogenaamde 'camber,' omdat ze een hoger zwaartepunt en zorgen voor harde, scherpe bochten.

3 Monteer de longboard met wielen die zijn ingedeeld in 75A tot 85A, wat betekent dat ze extra zacht. Zachte wielen beter grip op de weg die helpt om scherpe bochten te maken.

4 Benader de scherpe bocht met een matige snelheid en ogen de hoek van de bocht moet je om de bocht te maken.

5 Neem een ​​wijde houding, met je voorste voet in de buurt van de neus van de raad van bestuur en de achterste voet dicht bij de achterste vrachtwagens. Houd je knieën gebogen en zorg ervoor dat je bovenlichaam is vierkant gebogen over je dijen.

6 Ga in de bocht door zinken je heupen diep in uw houding, alsof je op het punt om te zitten op het bord liggen. Plaats uw dominante hand op de voorkant van het bord. U kunt zich te stabiliseren in de bocht door je andere hand naar buiten en dicht bij de grond.

7 Draai je hoofd en ogen in de richting waarin u wilt gaan, en je lichaam zal volgen.

8 Dompel je tenen naar voren in de richting van de grond, die de raad van bestuur zal in een scherpe bocht in de richting je tenen wijzen. Dompel je hielen terug en komt u in een bocht te nemen in de richting je hielen wijzen.

Hints

  • Steady jezelf door een verblijf in een gehurkte houding en het verhogen van je armen naar de zijkant voor het evenwicht.
  • Niet leren om longboard door middel van scherpe bochten op bergaf wegen. In plaats daarvan, beginnen met een krappe bocht, dat is gelegen op een vlakke weg of off-road track.