Hoe te Locked Hockey Broek Fix

Hoe te Locked Hockey Broek Fix


Alle vormen van hockey apparatuur, waaronder hockey broek, zijn ontworpen om structureel te houden in het kader van de fysieke stress van het spel waarbij voor zoveel speler flexibiliteit mogelijk te maken. Hockey broek bevatten veel pond schuimvulling, waardoor deze broek ongelooflijk zwaar. Verstelbare vergrendeling bandjes te vinden op zowel de binnen- en buitenkant van hockey broek veilig te stellen het gewicht van hockey broek aan het lichaam van een speler, hen te helpen verblijf op tijdens het afspelen. Eenvoudig repareren van je opgesloten hockey broek om ze strakker of meer comfortabel als je eenmaal al deze verstelbare bandjes hebben gevonden maken.

instructies

1 Controleer uw hockey broek voordat ze op de verstelbare bandjes of andere bevestigingen zodat u de pasvorm van uw hockey broek op te lossen te vinden. Als het mogelijk is, verwijzen naar de handleiding die bij de aankoop van uw hockey broek of neem contact op met de fabrikant van je broek voor meer hulp. Verstelbare banden worden gewoonlijk aangetroffen als zowel een riem rond de taille of banden die gewikkeld rond de dij van een speler.

2 Trek je hockey broek. Als ze te strak, past u de vergrendeling riemen om de pasvorm losser te maken en dan op de broek. Terwijl het dragen van het hockey broek, stel de spanbanden om de gewenste dichtheid. Als er sprake is dij banden of andere verstelbare armaturen die je niet kan bereiken tijdens het dragen van de broek, probeer in te schatten hoeveel ze moeten worden aangescherpt of losgemaakt. Haal de hockey broek.

3 Pas elke spanbanden dat je niet kon aanpassen terwijl het dragen van de broek. Als bandjes niet zal aanpassen, is de meest voorkomende probleem verdraaid bandjes die stelletje in gesp van de riem, op het voorkomen van aanpassing. Untwist de riem door te draaien in de buurt van de gesp, zodat de band plat kan liggen en gemakkelijk worden aangepast.

4 Zet de hockey broek weer aan. Als de pasvorm van uw hockey broek is niet naar wens, neem ze weer uit en herhaal de vorige stap. Blijf dit doen totdat je de juiste pasvorm te bereiken.

Hints

  • Niet te strak uw hockey broek, want dit kan ertoe leiden dat u erg ongemakkelijk tijdens het spel geworden.