Hoe te Linebacker spelen in Football

Hoe te Linebacker spelen in Football


De linebacker speelt een belangrijke rol in het voetbal de verdediging. Hij moet een sterke tackler snel en wendbaar, maar ook. Linebackers met hun veelzijdige rollen zijn vaak de sterren van de defensieve teams.

instructies

Het spelen van Defensie

1 In American football (of "voetbalveld" voetbal), wordt het team opgesplitst in overtreding, defensie en speciale teams. De linebacker positie maakt deel uit van de verdediging, die het veld neemt bij overtreding van de tegenstander de bal heeft. Het doel van verdedigend spel is om de voortgang van de overtreding te blokkeren en, indien mogelijk, terug te winnen balbezit.

2 Hoe te Linebacker spelen in Football

Linebackers spelen meestal achter de line of scrimmage.

De verdediging bestaat uit een defensieve lijn - de spelers die de lijn van scrimmage tegenover de aanvallende lijn te vormen - de linebackers en de defensieve backs (beveiligingen en cornerbacks). De linebackers, zoals de naam al doet vermoeden, line-up achter de verdediging, hoewel af en toe een linebacker zal de lijn te sluiten met de bedoeling van haasten het offensief quarterback. Het aantal Linebackers op het veld tijdens speling varieert naargelang strategie, maar het aantaldichtheid drie.

3 Linebackers nemen een "two-point" houding ongeveer 2-5 yards achter de line of scrimmage. Ze staan ​​met hun voeten uit elkaar en één lichtjes vooruit, met de knieën gebogen, zodat ze snel kunnen reageren als de bal is knapte en het spel begint.

linebacker Strategy

4 Hoe te Linebacker spelen in Football

Linebackers moet sterk tacklers.

De middelste linebacker neemt een positie centraal achter de line of scrimmage. Buiten linebackers worden geplaatst tegen het einde van de lijn. De buitenkant linebacker gepositioneerd tegenover het sterkere einde van de aanvallende lijn - wanneer het offensief tight end lijnen - de sterke kant linebacker wordt genoemd. De buitenkant linebacker tegenover het zwakkere einde van de aanvallende lijn heet de zwakke kant linebacker.

5 Midden-en buiten linebackers hebben verschillende rollen in het algemeen en hebben ook specifieke opdrachten op individuele speelt. Sterke kant linebackers verwachten te verdedigen tegen lopende toneelstukken van de running back of tight end. Zwakke kant linebackers vaker opgeroepen om te verdedigen tegen passerende toneelstukken. Midden linebackers hebben een meer veelzijdige rol en zullen naar verwachting goede tacklers zijn.

6 Linebackers zijn vaak betrokken bij de 'blitz', een toneelstuk waarin ze proberen de quarterback te dringen of lopen rond de aanvallende lijn met de bedoeling van de aanpak van (ontslag), voordat hij de bal kan loslaten. Voor de blitz, linebackers of defensieve ruggen bewegen vlak achter de achterhoede met de bedoeling van outnumbering de aanvallende lijn wanneer de bal is knapte.

Training voor Linebackers

7 Vanwege de noodzaak om aanvallende spelers aan te pakken, moet linebackers sterk en moedig te zijn. Bovendien, omdat linebackers vaak worden opgeroepen om te verdedigen tegen een snelle running backs of brede ontvangers, die ze nodig hebben om snel lopers over korte afstanden.

8 Sterkte kan worden verbeterd door middel van krachttraining. Linebackers concentreren, niet alleen op het bovenlichaam kracht, maar ook op de ontwikkeling van de kracht in de benen die nodig zijn voor het raken van de oppositie spelers op snelheid bij de aanpak.

9 Linebackers oefenen ook de snelheid boren. Het doel is niet alleen om bodembedekker op snelheid, maar ook de flexibiliteit om zijwaarts op de snelheid en richting te veranderen in reactie op offensieve speelt ontwikkelen.