Hoe te Lijster te behandelen als een diabetische

Spruw is een infectie van de mond die optreedt wanneer een overvloed aan suikers in het bloed zorgt ervoor dat de pH-waarde fluctueren, waardoor een gist genaamd Candida te groeien uit de hand. Omdat mensen met diabetes hebben vaak last van schommelingen in de bloedsuikerspiegel en pH-niveau, zijn ze meer gevoelig voor het ontwikkelen spruw. Behandelen spruw bij diabetische patiënten is gelijk aan spruw behandeling van niet-diabetici.

instructies

Hoe te Lijster te behandelen als een diabetische

1 Verminder snoep en koolhydraten in uw dieet. Diabetici zijn geen vreemden voor het kijken naar wat ze eten, maar soms is het gewoon te verleidelijk om uit te geven. Probeer het bijhouden van een maaltijd dagboek om uw eetgewoonten te onderzoeken en te identificeren "probleem voedsel."

2 Werken aan een betere controle van uw bloedsuikerspiegel. Omdat spruw wordt veroorzaakt door een overvloed aan suikers in het bloed, het houden van uw bloedsuikerspiegel zo dicht mogelijk bij uw doelgroep glucose zal helpen om het optreden van spruw te verminderen. Praat met uw arts over wat u kunt doen om te blijven binnen uw doelgroep glucose range.

3 Meng een eetlepel appelazijn met een half kopje warm water. Meng en als mondspoeling tot vier keer per dag. Deze eenvoudige oplossing van water en appelazijn helpt om de natuurlijke pH-balans van je mond te herstellen en tijdelijk verlicht de pijn en jeuk geassocieerd met spruw.

4 Bespreek met uw arts als het nemen van een anti-schimmel medicatie voor u geschikt is. Artsen schrijven vaak anti-schimmel medicijnen voor de behandeling van spruw bij patiënten met een verzwakt immuunsysteem. Als een diabeticus, betekent dit dat u. Bespreek met uw arts de voordelen van het nemen van een orale anti-schimmel om uw spruw te behandelen.

5 Neem acidophilus capsules of eten yoghurt met live acidophilus culturen te helpen herstellen van de balans tussen goede en slechte bacteriën in je lichaam. Acidophilus capsules kan worden gevonden in uw lokale health food winkel of in de sectie gezondheid en het welzijn van uw plaatselijke supermarkt.

Hints

  • Verander je tandenborstel bij de eerste tekenen van een lijster infectie en nogmaals als de infectie lijkt te zijn gegaan om onbedoelde herbesmetting te voorkomen.
  • De informatie in dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Als u vragen hebt over spruw behandelingen voor patiënten met diabetes, neem dan contact op met uw arts.