Hoe te Licorice gebruiken voor bruine vlekken

Hoe te Licorice gebruiken voor bruine vlekken

Donkere vlekken veroorzaakt door hyperpigmentatie, die een overproductie van melanine in bepaalde gebieden van de huid, volgens MedlinePlus. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan donkere vlekken, zoals overmatige blootstelling aan de zon of bepaalde medicijnen. Zoethout is bekend om zijn huid helderder eigenschappen. Het Glabridine deel van de dropplant remt pigmentatie, volgens het National Center for Biotechnology. Zoethout extract kan helpen verlichten donkere vlekken en zelfs uit uw huid toon.

Stap 1

Gebruik zoethoutextract als een actueel oplossing. Breng een paar druppels zoethout extract een watje of wattenstaafje en wrijf een dun laagje over je gezicht in de ochtend en 's nachts.

Stap 2

Gebruik zoethoutextract om een ​​masker te maken. Plaats helft van een komkommer in de blender met een paar druppels zoethoutwortelextract, 1 el. van vers geperst citroensap, 1 el. sandelhout plakken en 1 eetl. tomatensap. Breng aan op je gezicht en laat ze drogen. Spoel grondig en dep het gezicht droog. Gebruik het masker twee keer per week om zelfs uit donkere gebieden.

Stap 3

Hydrateren de huid na het aanbrengen van zoethout extract. Zorg ervoor dat uw huid gehydrateerd te houden bij het gebruik van zoethout extract.

stap 4

Raadpleeg uw dermatoloog als u bijwerkingen ervaart. Bel uw dermatoloog onmiddellijk als je ziet zwelling of irritatie.

waarschuwingen

  • Bel uw arts of dermatoloog onmiddellijk als u ongewenste bijwerkingen van het gebruik van zoethout extract.