Hoe te Kruidnagel gebruiken als Home Remedy voor een Kiespijn

Hoe te Kruidnagel gebruiken als Home Remedy voor een Kiespijn


Veel mensen lang om natuurlijke remedies te vinden voor alledaagse kwalen, in plaats van te dwingen agressieve chemicaliƫn van over-the-counter medicatie in hun lichaam. Een aandoening die heel storend kan zijn is kiespijn. De pijn kan over elk aspect van je dagelijkse routine te nemen totdat je tandheelkundige behandeling om uw probleem op te lossen kan ontvangen. Als je niet naar een tandarts meteen kunt krijgen en wil niet pijnstillers te consumeren, kunt u hele kruidnagels gebruiken als een natuurlijke kiespijn remedie. De in juni 2007 nummer van "fytotherapie onderzoek" meldt dat kruidnagel olie is effectief als een plaatselijke verdoving en anti-inflammatoire.

instructies

1 Koop een aantal verse, hele kruidnagels van uw supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan. Als je hele kruidnagels in je kast, kan je dit gebruiken. Echter, als ze oud zijn ze misschien niet zo effectief.

2 Chew lichtjes op twee teentjes, net genoeg om ze te kraken een beetje. Hierdoor kan de olie te ontsnappen.

3 Plaats de teentjes tussen uw pijnlijke tand en je wang.

4 Laat de kruidnagels in je mond gedurende ten minste 30 minuten of totdat de pijn afneemt. Deze behandeling kan meerdere malen worden gebruikt voor de verlichting, totdat je de juiste medische aandacht krijgen.

Hints

  • Als u toegang tot pure kruidnagelolie hebt, kun je de olie duik op een wattenstaafje en plaats het op het tandvlees in de buurt van de tand. Gebruik geen aromatische kruidnagel olie, alleen pure kruidnagel olie. Vraag uw apotheker of de gezondheid van voedsel winkelbediende die kruidnagel olie kan worden gebruikt voor medicinale doeleinden.
  • Niet in slaap met kruidnagel in je mond vallen, omdat dit een verstikkingsgevaar kan zijn.