Hoe te krijgen over een identiteitscrisis als een volwassene

Hoe te krijgen over een identiteitscrisis als een volwassene


Een identiteitscrisis komt vaak voor wanneer er iets gebeurt dat schudt je gevoel van wie je bent. Identity crises komen vaak voor bij adolescenten die behoefte hebben om te proberen op vele identiteiten voordat ontdekken wie ze werkelijk zijn, maar ze ook regelmatig voorkomen in de volwassenheid. Sommige factoren die een identiteitscrisis bij een volwassene kan veroorzaken onder meer verlies van baan, kinderen uit huis, en ontrouw.

instructies

1 Herevalueer je leven. Kijk naar wat middelen die je hebt en welke vaardigheden je hebt. Gewoon omdat uw omstandigheden kan veranderd zijn, betekent niet dat je alles hebt verloren, en herinneren uzelf van wat je hebt helpt je erachter te komen wie je bent.

2 Accepteer de veranderingen die zich hebben voorgedaan. Na een grote verandering die leidt u om uw identiteit te vragen, kunt u worden gevuld met een drang om terug naar de manier waarop het leven was gaan. Hoewel dit is een normale reactie, accepteren dat het onmogelijk is, en beseffen dat het tijd is om verder te gaan.

3 Verken uw andere belangen. Zo kan een verloren baan de prompt u nodig hebt om andere professionele opportuniteiten te verkennen.

4 Spreek het uit. Een identiteitscrisis kunnen achterlaten als u verloren en stuurloos voelen, dus laat de mensen die je kent en vertrouwt om je te verankeren. Praat met je vrienden en familie en stuiteren idee├źn bij hen, en laat ze u troosten. Een identiteitscrisis is ruw, dus stel je open voor de dierbaren die zijn er voor u.

5 Ga op zoek naar professionele hulp als dat nodig is. Een identiteitscrisis ernstig kan verstoren je leven, en een buiten waarnemer in staat zijn om u het inzicht dat u nodig hebt om het probleem op te lossen.