Hoe te kopen Extreme Skysurfing Equipment

Zoals met de meeste sportartikelen, het kopen van spullen voor skysurfing is makkelijker als je een idee hebt wat je nodig hebt, wat je wilt en waar je allebei. Het belangrijkste stuk van apparatuur in skysurfing is de raad van bestuur, natuurlijk. Maar het vereist een paar andere dingen, als goed. Lees deze herinneringen voordat u naar de skydiving winkel of het bestellen van een heleboel dingen online.

instructies

1 Kies de juiste skyboard voor uw vaardigheden. Planken meestal variëren van ongeveer 35 inch tot ongeveer 60 inch lang en lijken op hun neven, de snowboards. Beginners moet gaan met kortere boarders tot ze sterker controle te ontwikkelen. Veel skyboard makers zullen boards op bestelling te bouwen. Kijk voor board dealers meestal online, hoewel sommige lokale parachutespringen winkels skyboards mogen verkopen.

2 Hechten bindingen. Als sneeuw ski's, skyboards vereisen bindingen, die meestal afzonderlijk worden verkocht. Het belangrijkste kenmerk om in gedachten te houden voor bindingen is dat ze nodig hebben om een ​​snelsluiting die van rechts kan worden gewerkt of links te hebben. De meeste board verkopers kan aanbevelen de beste banden voor je.

3 Houd je voeten op de planken door de toevoeging van teen lussen aan de binding setup. Ook deze gewoonlijk afzonderlijk komen. Deze kleine maar belangrijke stukken van het vistuig zijn kleine lus koorden die je voeten zijn plaats te houden terwijl je draai, vliegen op zijn kop en doen andere verbazingwekkende skysurfing trucs.

4 Bescherm uw lichaam. In skydiving van welke aard ook, moet je altijd dragen hoofddeksels. Er zijn veel keuzes in parachutespringen helmen, met een aantal nieuwe modellen waardoor je camera te bevestigen. Anderen kunnen worden besteld met camera's die al in hen! Skysurfing kleding moet hetzelfde zijn als voor parachutespringen zijn - dat wil zeggen, close-montage en het niet waarschijnlijk dat vliegbewegingen te remmen. Bovendien worden bril of die, slagvast zonnebrillen ook algemeen gebruikt, samen met handschoenen.

5 Denk aan de parachutespringen basics, zoals een goed verpakt parachute, een noodsituatie goot en een audio / visuele hoogtemeter.