Hoe te kopen Beta-Mannan

Beta-mannan is een gepatenteerde voedingssupplement formule ontwikkeld door Dr Joe Glickman Jr. Het is alleen verkrijgbaar via Alotek Supplement Company. De officiële website voor dit product beschrijft het als een all-natuurlijke en organische supplement dat het immuunsysteem ondersteunt. De uitspraken op de site zijn niet geëvalueerd door de FDA.

instructies

1 Ga naar de Beta-mannan website. (Zie bronnen hieronder.)

2 Scroll naar beneden naar de "online bestellen met een beveiligde shopping cart" koppeling en klik erop. (Onder de link zijn instructies om te bestellen per telefoon of per e-mail als u verkiest.) Een scherm zal komen met een fles van het supplement en de prijs per fles. ($ 29,50 met ingang van dit schrijven). Hit "Nu kopen."

3 Geef aan of u wilt opt-in om een programma waarmee je Beta-mannan bestelling wordt vernieuwd op een permanente basis. Als u van plan bent om deze aanvulling op lange termijn te nemen, kan dit een handige optie voor u zijn.

4 Geef de hoeveelheid 60-capsule flessen u wilt bestellen, klik op de knop "Add to Cart". Het volgende scherm zal een plaats in het aantal flessen dat u wilt vullen hebben. Vul een nummer en druk op "Checkout." Je zal dan worden gevraagd naar uw e-mailadres en wachtwoord. Als een nieuwe klant, dan moet je online invullen van een formulier, dan zult u worden toegestaan ​​om de bestelling af te ronden.

5 Voltooi de scheepvaart en betalingsgegevens velden. U vindt er een Visa, Mastercard of American Express-kaart nodig om de transactie te voltooien. Wanneer u klaar bent, zult u een ontvangstbewijs in uw e-mail te ontvangen.

Hints

  • Als Beta-mannan online verkocht, de officiële website omvatten declaraties dat het kan worden gebruikt om te genezen, te verzachten, te behandelen en samentrekking van humaan papillomavirus (HPV), die is verbonden met genitale en anale kanker bij mannen en vrouwen voorkomen. In maart 2008 heeft de Food and Drug Administration stuurde een staakt-het-and-desist om Dr. Glickman, eisen dat alle dergelijke claims van de site en de verkoop materialen worden verwijderd. De vorderingen niet langer op de site verschijnen.