Hoe te Koolhydraten to Lose Lichaamsvet Eet

Hoe te Koolhydraten to Lose Lichaamsvet Eet


Veel populaire diëten leiden tot verwarring over koolhydraten. Sommige lijners niet zeker weet of koolhydraten hen zal helpen in hun zoektocht om lichaamsvet te werpen, of belemmeren hun vooruitgang in hun gewichtsverlies reis. Om de effecten van koolhydraten op het menselijk lichaam te begrijpen, moet eerst begrijpen dat niet alle koolhydraten gelijk geschapen. Er zijn goede en slechte koolhydraten.

instructies

1 Inclusief goede koolhydraten in uw vet verlies dieet. Deze koolhydraten zitten vol vezels en voedingsstoffen, en je moet ze niet weg als je probeert om lichaamsvet te verliezen. Goede koolhydraten hebben een positieve invloed op insulinespiegels en, dientengevolge helpen vet te verbranden. Voorbeelden hiervan zijn volle granen, zoals bruine rijst, staal gesneden havermout, quinoa en volkoren. Yams, zoete aardappelen, winter pompoenen, erwten, peulvruchten, kleurrijke vezelige groenten, super fruit, groene bladgroenten en kruisbloemige groenten worden ook beschouwd als een goede koolhydraten. Als je probeert om lichaamsvet te verliezen, proberen om uw inname van koolhydraten te beperken tot voedingsmiddelen op deze lijst.

2 Vermijd slechte koolhydraten, omdat ze niet zullen helpen je verliest lichaamsvet. Ze zijn verfijnd en verwerkte koolhydraten die zijn ontdaan van de meeste van hun natuurlijke voedingsstoffen en vezels. Slechte koolhydraten zijn vaak voedingsmiddelen die lege calorieën. Je lichaam verwerkt deze lege calorieën, op een manier die hen verandert in extra lichaamsvet. Slechte koolhydraten bevatten voedingsmiddelen die gemakkelijk zoals verteerd als de meeste gebak, snacks, wit brood, witte rijst, pasta's, en gesuikerde frisdranken.

3 Plan vooruit, met het oog op goed eten keuzes te maken. Integratie van goede koolhydraten in een drukke levensstijl is eenvoudig, als je ervoor zorgen dat een verscheidenheid aan goede koolhydraten beschikbaar zijn. Verwijder slechte koolhydraten uit je voeding kast of pantry en aan te vullen met goede koolhydraten. Neem snacks aan het werk, zodat u niet in de verleiding komen door de slechte koolhydraten in de automaat. Vergeet ook niet om een ​​fles water te pakken, zodat je niet vallen voor drinken gesuikerde frisdrank.