Hoe te kleden voor Yoga

Hoewel u gemakkelijk kunt vinden gespecialiseerde yoga kleding, er is echt geen dress code voor yoga. Of u nu het beoefenen van solo thuis of met een klas, moet u comfortabel kleden in kleding die niet uw yoga poses niet hinderen. Lees verder om te leren hoe te kleden voor yoga.

instructies

1 Kleden in comfortabele kleding die niet binden of je beperken. Materialen en kledingstukken, zoals jeans, die niet strekken zul je altijd te beperken op een bepaalde manier. Ook, zorg ervoor dat uw kleding goed past, zodat ze niet te strak.

2 Selecteer katoenen kleding voor een goede ventilatie. Omdat katoen gemakkelijk ademt, zal je lichaam koeler tijdens uw yoga workout blijven. Katoen is ook absorberend, die het zweet zal af te houden van uw lichaam het doen van uw praktijk.

3 Kies nauwsluitende toppen en bodems. Meestal mensen kiezen voor een tank top en shorts. Aangezien u zal worden omgekeerd, je wilt knus zittende kleding die niet in de weg te krijgen of onthullen delen van je lichaam die je liever verborgen zou blijven.

4 Kies uw kleren op basis van wat voor soort yoga je gaat doen. Een trainingspak of joggingbroek zijn perfect voor lichte yoga in een kamer met airconditioning. Echter, Bikram yoga (yoga in een verwarmde ruimte) vereist dat je kleden in lichtere topjes en shorts.

5 Draag kleding die je ontspannen. Aangezien een groot deel van yoga is ongeveer ontspannen uw lichaam en geest, moet je kleren deze praktijk te bevorderen. Jurk in wat je ook comfortabel om te dragen in het openbaar te voelen en dat je je jezelf aantrekkelijk.

6 Laat de schoenen thuis. Omdat yoga op blote voeten beoefend wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken over schoenen. Veel mensen kiezen voor yoga lessen bij te wonen in slippers of sandalen, die gemakkelijk voor de les kan worden verwijderd.

7 Denk aan het dragen van een sweatshirt of trainingsjas als je yoga doen als je het snel koud krijgen. Alle kamers met airconditioning kan behoorlijk koud zijn, vooral in de winter. U kunt altijd extra lagen te verwijderen tijdens de les als je begint warm te voelen.

Hints

  • U hoeft niet om grote hoeveelheden geld te besteden aan yoga kleding. Jurk in kleren die je normaal zou dragen om in Natuurlijk werken., Als je wilt speciale kleding te kopen, dan moet je. Zelfs dat kleine uitspatting uw yoga meer verfrissend zou kunnen maken.
  • Vrouwen hebben de neiging om sport bh's gunst voor ondersteuning tijdens het beoefenen van yoga. Een sportbeha biedt ook een uitstekende dekking in alle poses. De meeste workout tank tops ook dienst doen als een sportbeha.