Hoe te kleden voor Whitewater Kajakken

Je glijden over de rand van de snelle en duik in een grote kokende gat van wit schuim crashen, alleen te spuwen over een ander schreeuwen top van water als je je een weg weven door gorgelend stroomversnellingen. White water kajakken is een uitdagende sport die je geest, lichaam en ziel stimuleert. U kunt echter niet zomaar hop in uw kajak zonder eerst dressing in voorbereiding op de rivier.

instructies

1 Layer je romp voor bescherming. Draag synthetische stoffen, in plaats van katoen. Begin de gelaagdheid van binnen naar buiten met sneldrogende nylon ondergoed. Draag een thermisch ondergoed shirt en een ander overhemd als een isolerende laag over je armen en borst. De buitenste laag moet een droog pak jas en broek zijn. Het moet waterdicht en ademend. Op echt koud rivieren, voeg een andere isolerende laag.

2 Bescherm je hoofd. In koud water, draag een neopreen kap. Het moet een kinband of je zal het verliezen tijdens de onderdompeling. Een pluspunt is te vinden die oorkleppen bestel. Draag altijd een helm. Er zijn vele soorten om uit te kiezen, sommige met extra vizier bescherming tegen de zon. De meeste witte water helmen zijn gevormd te snijden in het water tijdens het vallen gemakkelijker impact.

3 Houd je voeten veilig en comfortabel. Je zult schoenen die niet uit zullen worden getrokken in het meeslepen van water nodig. In warm water, draag iets dat riool en kan overweg met nat. Solid water schoenen of sandalen zijn geweldig. In koud water, overwegen het dragen van knie-hoge mukluks en synthetische sokken.

4 Draag een kajakken reddingsvest. Zoek een die niet omvangrijk en is comfortabel voor achterover leunend in uw boot. Het moet een geventileerde achterpaneel en grotere openingen in de armen voor peddelen en roeien beweging hebben.

5 Kleed alsof je gaat nat. Verwacht volledig worden ondergedompeld. Draag het leven vest bevestigd. Draag een fluitje en navigatie licht in de zakken van het vest.

6 Breng een verandering van kleren in een waterdichte tas. Draag een warme drank en calorierijke snack om onderkoeling te voorkomen.