Hoe te kleden voor Bikram Yoga

Bikram yoga vereist een goede jurk voor gemak en comfort. Als u weergegeven in de verkeerde kleren, zal je spijt van krijgen voor de duur van de 90 minuten durende sessie.

instructies

Dress for Bikram Yoga

1 Breng een verandering van kleren. Bikram yoga wordt beoefend bij 105 graden F met 50 procent luchtvochtigheid. U zal zeker doordrenken uw yoga kleding met zweet.

2 Kleden in dunne katoenen of andere ademende stoffen. Vermijd sweatclothes van welke aard dan ook en blijf weg van zware stoffen. Snug-fitting kleren zijn altijd makkelijker om te bewegen dan loszittende outfits.

3 Kiezen voor minder kleding. Pick shorts in plaats van broeken en topjes (of topless voor mannen) in plaats van de mouwen. Vrouwen zijn vaak het meest comfortabel in de sport bh's in plaats van tops.

4 Draag een hoofdband of zweetband. Sweat de neiging om lang haar laten vallen in je ogen, wat storend kan zijn. Vergeet niet om haar banden van een soort meenemen als je lang haar hebt. Je zal een harde tijd oefenen met je haar naar beneden, maar als je vergeet, kan de studio personeel meestal bieden ze voor u.

5 Laat je sokken en schoenen naar buiten. Sokken enige oorzaak u te glijden op je yogamat en schoenen zijn nooit toegestaan ​​in asana of oefenruimtes van elke yoga school.

Geniet van uw Bikram Yoga Class

6 Breng water. Sommige leraren houden niet van flessen water in de kamer tijdens de 90 minuten durende lessen, maar je kunt altijd aandringen. U zult water voor en na het nodig hebben.

7 Koop een non-stick mat als Manduka of een non-stick dekking voor uw mat. Covers zoals Yogi Tenen zijn dun handdoeken met plastic kralen aan de ene kant voor grip. Als je zweet, de cover houdt je gaat schuiven.

8 Breng een aantal handdoeken. U kunt één grote handdoek te gebruiken op uw mat onder uw gezicht en andere kleinere zweet drogen uit je ogen en gezicht.

9 Weet dat terwijl je worstelt, je doet wat diepe reiniging. Bikram yoga schepper Bikram Choudhury beweert dat zijn vorm van yoga is de enige echte hatha yoga.

10 Laat als je moet. Neem pauzes of vertel de instructeur aan het begin van de klasse als je nieuw bent. Bikram kan een aanpassingsperiode, zelfs als u een regelmatige yogabeoefenaar vereisen.

11 Vermijd het eten van minstens 2 uur voor, zo niet meer. Blijf uit de buurt van zware voedsel en drink veel water onmiddellijk na klasse.

12 Leeg uw blaas vooraf. In feite, om dit te doen is door yogi's noodzakelijk geacht. Men denkt te bereiden en reinig het lichaam voor de praktijk.

Hints

  • Als u vindt dat Bikram yoga is te heftig voor je, proberen zachtere vormen van yoga zoals die door TKV Desikachar of BKS lyengar.