Hoe te kiezen voor ski-uitrusting

Skiën is een populair tijdverdrijf voor jong en oud. In combinatie met de juiste instructie, de juiste ski-uitrusting is essentieel voor een veilige, leuke ervaring te bieden. Leer hoe de apparatuur te kiezen om te skiën dat je lichaam, het vermogen en budget past.

instructies

1 Ken de aard van de apparatuur die u nodig hebt om te skiën. Ski's en bindingen, skistokken, brillen, laarzen en de juiste kleding zijn van essentieel belang om te skiën.

2 Draag drie lagen kleding als je skiën. Een buitenste laag die sneeuw en wind afstoot, een middelste laag om je warm te houden en een binnenlaag van thermisch ondergoed voor extra warmte nodig zijn voor een comfortabel ski-ervaring.

3 Koop ski's en skibindingen samen om een ​​goede pasvorm. Kies ski's op basis van uw vermogen, het type van het skiën u van plan bent om te doen en je gewicht. Get gemeten door een professionele om een ​​goede pasvorm.

4 Kies palen om te skiën, dat uw lengte past. Om de juiste maat pole vinden, staan ​​in je skischoenen en houd de paal op zijn kop op de grond. Plaats uw hand onder de korf (de ronde stuk aan de onderkant van de paal) en raak je duim aan de mand. Je arm en de stok zou een 90 graden hoek te maken. Als de hoek is meer dan 90 graden, een langere paal nodig. Als de hoek maatregelen in het kader van 90 graden, moet uw pole korter zijn.

5 Vind skibril die bescherming bieden tegen ultraviolette stralen, wind en zon schittering. De twee soorten brillen zijn regelmatig ski-bril en over-the-glazen goggles, die skiërs met een bril tegemoet te komen. Proberen op de bril die u interesseren om een ​​comfortabele pasvorm te garanderen.

6 Kopen laarzen voor skiën die goed passen en bieden de juiste ondersteuning op basis van uw skiën vermogen. Beginnende skiërs dragen over het algemeen "zachte" laarzen die het mogelijk maken voor langzamere skiën terwijl gevorderde skiërs kiezen stijver laarzen die wendbaarheid bieden en goed te werken met de snelheid.

Hints

  • Probeer ski-uitrusting voordat u zich verbinden aan te schaffen voor een goede pasvorm en comfort te garanderen.