Hoe te kiezen voor een elektronische Powder Herladen Schaal

Hoe te kiezen voor een elektronische Powder Herladen Schaal


Het herladen van munitie vereist het vullen van een messing kast met rookloze poeder (dit is een poeder betaling) voordat de kogel zit in de open geval mond. Voor de meeste situaties moet het poeder lading nauwkeurig tot op 1/10 van een korrel zijn (437,5 granen is gelijk aan 1 oz.), Het equivalent van 1/4375 van een oz. Onjuiste poeder kosten, ofwel te weinig of te veel, kan de druk in de patroon tijdens afvuren die kunnen leiden tot een pistool ontplofbaar. Wanneer u een e-poeder herladen schaal te selecteren, ervoor te zorgen dat de schaal zorgt voor de nauwkeurigheid en gewicht vereist zijn voor specifieke cartridges.

instructies

1 Een lijst van de minimale en maximale poeder kosten voor alle cartridges die je herladen anticiperen. Gebruik de aanbevolen poeder kosten gevonden in jouw herladen handleiding, omdat deze zijn getest en door de handvuurwapens en munitie Manufacturers Institute (Saami) goedgekeurd en veilig zijn voor de normale herladen beschouwd.

2 Schik de lijst van poeder kosten van minimum naar maximum. Wees niet bezorgd over bepaalde patronen, kalibers of kogel gewichten. Deze lijst zal uitsluitend bestaan ​​uit nummers gerangschikt van klein naar groot.

3 Bepaal de minimale nauwkeurigheid nodig van een schaal door de herziening van de lijst met poeder kosten. De getallen rechts van de decimale punt zal de nauwkeurigheid nodig blijkt. Bijvoorbeeld, indien poederlading één, rechts van de decimale punt (zoals XX.1), dan 1/10 korrel nauwkeurigheid vereist. Twee getallen rechts van de decimale punt (zoals xx.12) betekent dat 1 / 100ste grain nauwkeurigheid vereist is (dit niveau van nauwkeurigheid is alleen nodig voor het hoogste niveau van de concurrentie schieten).

4 Vind de kleinste en de grootste hoeveelheid poeder die nodig zijn op uw lijst van poeder kosten. Wees niet bezorgd over het type poeder of kogel kaliber zijn. Bijvoorbeeld kan de 0,22 horzel een poederlading van 8,5 korrels van H110 gebruiken, terwijl een Winchester 458 een poederlading van 79,0 korrels BLC2 kunnen gebruiken. (H110 en BLC2 zijn verschillende soorten rookloze poeders.) In dit geval zal u alleen geïnteresseerd in 8.5 granen als de kleinste en 79,0 granen als de grootste zijn.

5 Selecteer een e-poeder herladen schaal die het minimumniveau van nauwkeurigheid op basis van uw lijst (meestal 10/01 korrel is voldoende) en een reeks die voldoende is om de kleinste en de grootste poeder ladingen op de lijst gewicht biedt. In sommige gevallen, wanneer de kleinste en grootste poeder kosten sterk verschillen, zal twee elektronische weegschalen poeder herladen nodig (dit komt zelden voor, maar).

Hints

  • Electronic poeder herladen schalen zijn ook bekend als digitale herladen weegschaal.
  • De meeste digitale herladen weegschaal vandaag hebben een bereik van 0 tot 1500 korrels en een nauwkeurigheid van 1/10 tot 1/20 graan. Dit kan niet het geval bij oudere modellen.
  • De meeste digitale herladen weegschalen hebben een AC-adapter, zodat u een stopcontact kunt gebruiken om de macht in aanvulling op interne batterijen voor gebruik op afstand.
  • Electronic poeder schalen vereisen periodieke gewicht kalibratie. Zorg ervoor dat de kalibratie regelmatig wordt gedaan zodat je nauwkeurig poeder kosten bij het herladen.