Hoe te kiezen Spirulina Microalgen als Omega-3 Source

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, spirulina is een uitstekende bron van voeding. Deze super eten is een blauw-groene zee algen die is geladen met eiwitten, samen met vitaminen en mineralen. Spirulina is ook een geweldige bron van omega-3 vetzuren. De American Heart Association beveelt het eten van een dieet rijk aan omega-3 vetten triglyceriden te verminderen. Spirulina is een goede keuze, want het heeft betrekking op alle bases, waardoor de noodzaak voor een multivitamine.

instructies

1. Ga naar uw lokale health food winkel te kiezen uit een verscheidenheid van spirulina supplementen. U kunt spirulina kopen in pil of poedervorm. Ongeveer 500 mg van spirulina bevatten alle omega-3 vetten die u nodig hebt in één dag. Koop een supplement met deze dosering per scoopful of capsule.

2 Koop biologische spirulina. Organische spirulina wordt zonder het gebruik van schadelijke pesticiden en andere chemicaliën.

3 Koop spirulina in plantaardige vorm. Sommige reformwinkels eigenlijk verkopen spirulina als groente. U kunt spirulina kopen in zijn Natuurlijke toestand en eet het zoals spinazie.

4 Controleer de fles voor vulstoffen of additieven. U vindt de meeste van deze aanvulling ten goede komen als het niet extra ingrediënten die je lichaam niet nodig heeft bevat.

5 Voeg 1-2 scoopfuls van spirulina een fruit smoothie elke dag. Dit is een heerlijke manier om uw dagelijkse waarde van omega-3 vetten en andere voedingsstoffen binnen te krijgen. Voeg een banaan, samen met aardbeien en sommige lijnzaad. Drink en geniet.

Hints

  • Spirulina kan ook worden toegevoegd aan zowat elke eten. Strooi er wat spirulina poeder op havermout of voeg wat aan uw salade.
  • Als je een vegetariër in gedachten houden dat deze zee groente is ook een grote bron van licht verteerbaar eiwit.