Hoe te kiezen Skate Ski Uitrusting

Hoe te kiezen Skate Ski Uitrusting


Skate skiën vereist de juiste kleding, vaardigheid, mentaliteit en apparatuur. Ongeacht uw niveau van skate skiën behendigheid, kies skiën vistuig dat is comfortabel en beschermend. Houd in gedachten dat schaatsen skiën is een potentieel gevaarlijke activiteit, dus het kiezen van de juiste versnelling is van vitaal belang.

instructies

1 Kies ski kleding zoals handschoenen, bril, hoofdbanden, oorbeschermers en dikke sokken die je warm te houden, terwijl je ski. Het selecteren van warme versnelling is vooral van cruciaal belang als u van plan bent om lange uren door te brengen schaatsen. Zorg ervoor dat de versnelling is de juiste maat. Het is waarschijnlijk het beste om je kleding, zoals sokken en T-shirts in lagen te dragen.

2 Selecteer skate ski's op basis van uw niveau van ervaring. De smalle skate ski's dat ongeveer 40 mm breed zijn voor de meer gevorderde skaters, omdat zij uw glide verbeteren. Kies skate ski's met een korte lengte, omdat ze gemakkelijk op te heffen van de grond. Echter, beginner langer skate ski's selecteren voor meer stabiliteit. Aankoop skate ski's die zijn ongeveer 45 mm breed als je schaatsen op het niveau van een beginner.

3 Vind skate skiën vistuig dat is comfortabel. Warm gear zal helpen om je comfortabel langer terwijl skate skiën. Skiën vereist evenwicht. Skate skiën versnelling moet helpen houden u ontspannen en op hun gemak.

4 Schaf skate skiën vistuig dat betaalbaar is en binnen uw financiële budget. U kunt nog steeds kwaliteit skiën versnelling terwijl ze zuinig. Als u wilt zuinig te zijn, kopen gebruikte skate skiën versnelling. Check online veiling of advertenties plaatsen voor tweedehands artikelen tegen redelijke prijzen.

5 Baseer uw skate skiën versnelling op de voorwaarden van de locatie of de locatie waar u skiën. Draag meer lagen en neem extra accessoires als zware sneeuw wordt geprojecteerd. Denk aan het weer en het terrein dat u wilt gebruiken.

6 Kies skate skiën vistuig dat is modieus en stijlvol. Als je gaat om te investeren in skate skiën versnelling, kan het net zo goed naar uw wens. Kies uw favoriete kleuren, patronen en materialen. Echter, niet kies stijl over de veiligheid of comfort.