Hoe te kiezen Lang ondergoed voor uw kind

Zelfs als je een mooie jas, handschoenen, muts en slabbetjes voor uw kind, loopt u het risico van een verkorte ski dag uit te voeren als je niet lang ondergoed herinneren.

instructies

1 Beschouw een synthetisch materiaal zoals polypropyleen of Capilene. Deze stoffen voeren vocht uit de huid van uw kind droog te houden.

2 Beslis over een paar lange onderbroek die eerder zijn knus dan loszittende. Je moet een ander paar lang ondergoed te kopen eerder dan verwacht, maar de losse die niet het doel van het isoleren van het lichaam zo goed te bedienen.

3 Zoek een katoen / nylon blend als het past in uw budget beter. Het hebben van een onderlaag is beter dan niet hebben van een, en het hoeft niet te worden fancy.

4 Denken over het investeren in wat wol lang ondergoed als je het kunt betalen of jongere kinderen in de rij voor de hand-me-downs. Lang ondergoed, dat is niet jeukende is nu beschikbaar en kunnen het beste voor het houden van uw kind warm.

Hints

  • Maakt niet uit wat de stof, geef uw kind een laag van lang ondergoed. Uw kind zal langer warmer blijven wanneer u zich buiten. Zelfs wanneer u uw kind te sturen met overhemd weggestopt en bib manchetten getrokken over de laarzen, het moment dat hij of zij buigt naar beneden voor een ski, heb je huid blootgesteld zonder lange ondergoed.
  • Secondhand winkels (sportartikelen en winkels voor kinderen) hebben de neiging om een ​​selectie van lang ondergoed bieden.