Hoe te kiezen Kruiden voor Home Remedies te behandelen Congestie

Hoe te kiezen Kruiden voor Home Remedies te behandelen Congestie


Congestie gevolg van een accumulatie van slijm in de longen. Slijmoplossend kruiden helpen om deze slijm uit de longen te verwijderen. Er zijn twee soorten kruiden expectorantia. De eerste is een stimulerend expectorans die opzettelijk irriteert de luchtwegen en hoesten veroorzaken. De tweede is ontspannend expectorantia. Deze verzachten bronchiale spasmen en breken slijm. Deze zijn bijzonder effectief in droge, harde hoest. Lees verder om te leren hoe slijmoplossend kruiden selecteren om te gebruiken voor home remedies voor de behandeling van congestie.

instructies

1 Weg met slijm met eucalyptus remedies. Eucalyptus is een effectieve slijmoplossend die wordt gedestilleerd uit de takken en bladeren van de eucalyptus boom. De belangrijkste component van eucalyptus olie is de vluchtige stof cineol, die een irriterende werking op weefsels heeft en induceert hoesten.

2 Gebruik zoethout als een slijmoplossend. Het lost slijm en smeert de luchtwegen. Het is een ingredi├źnt in bijna alle hoestgeneesmiddelen.

3 Bereid huismiddeltjes van klein hoefblad. Klein hoefblad is een lid van de familie van de Zonnebloem. Het bevat slijmstoffen, die een verzachtend, wat betekent dat coat geïrriteerde slijmvliezen. Het werkt als een hoest onderdrukt en als een slijmoplossend.

4 Neem tijm als een ontspannende slijmoplossend. Tijm heeft een vluchtig bestanddeel, thymol, die een ontspannende slijmoplossend effect heeft. Het is bij de behandeling van kinkhoest, bronchiale hoest en laryngitis.

5 Gebruik marshmallow om slijmoplossend remedies voor te bereiden. Marshmallow plant heeft een hoge concentratie van slijm die jassen en kalmeert de membranen in de luchtwegen. Het wordt gebruikt om droge hoest te behandelen.