Hoe te Kids voor slecht gedrag straffen voor hun grootouders

Hoe te Kids voor slecht gedrag straffen voor hun grootouders

Disciplineren van uw kind in de voorkant van haar grootouders is soms noodzakelijk. Als ouder, je kunt je afvragen hoe precies je verondersteld om uw kind te straffen met behoud van een rustige houding en het voorkomen van een kernsmelting wanneer je ouders of je schoonouders observeren. Helaas, je kinderen waarschijnlijk niet perfect, waardoor deze situatie kan realiseren van tijd tot tijd. Het is belangrijk om consequent door niet waardoor ze om weg te komen met het breken van de regels simpelweg omdat hun grootouders aanwezig te zijn.

Stap 1

Haal uw kind uit de situatie en in een privé locatie om hem te straffen, adviseert Dr. Katharine C. Kersey, een professor van de voor- en vroegschoolse educatie in het Old Dominion University in Virginia, evenals auteur van verschillende boeken over ouderschap en een lijst van "101 positieve Principes van Discipline. "Dit wordt aangeduid als de" privacy regel ", die aangeeft dat u niet uw kinderen moeten in verlegenheid te brengen voor hun grootouders als ze zich misdragen door ze te straffen voor iedereen. De les is minder effectief wanneer vertroebeld met verlegenheid.

Stap 2

Praat met je kind over haar gedrag en vraag haar waarom ze gedroeg zich op de manier ze deed voor u en haar grootouders. Luister naar haar als ze verklaart haar redenering achter haar gedrag. Zorg ervoor dat ze weet dat het niet haar dat je boos bent, maar haar acties die je overstuur te hebben.

Stap 3

Opleggen van een korte termijn gevolg, adviseert de American Academy of Pediatrics. Uw kind heeft meer kans om een ​​les van een korte termijn straf dan een lange termijn een te leren. Bijvoorbeeld, als uw kind zich misdraagt ​​in het bijzijn van anderen, neem haar opzij en implementeren van een op korte termijn gevolg, zoals geen televisie voor de rest van het weekend in plaats van voor een volledige week.

stap 4

Zorg ervoor dat je straf niet iedereen straft in de familie. De straf je af te dwingen met je kind voor zijn wangedrag mag alleen invloed op hem. Omdat je bent met je ouders of schoonouders hebben van tijd voor de familie, hoeft niet iedereen te straffen door het verwijderen van uw kind van het plezier en naar huis te gaan. Zoek een straf die u en de rest van je familie niet zal beïnvloeden. In plaats daarvan, kies er een die alleen uw kind van invloed, zoals een verblijf in de familiebijeenkomst, maar hem te vertellen dat hij niet zal dessert krijgen of dat hij zal niet worden toegestaan ​​om videospellen te spelen zodra je thuis komt.

waarschuwingen

  • Niet afzien van het straffen van je kind voor haar slechte gedrag simpelweg omdat je met andere mensen. Ze zal een les niet leren of haar gedrag ongestraft blijven, wat kan leiden tot haar om te geloven dat ze kunnen misdragen in soortgelijke situaties in de toekomst.